Obavijesti

Show

Komentari 32

Indira u minijaturnom kostimu 'izbacila' dekolte: 'Žena zmaj'

Indira u minijaturnom kostimu 'izbacila' dekolte: 'Žena zmaj'
9

Na Instagramu je objavila fotografiju prije nastupa za čiju je priliku obukla pripijeni kostim te 'ukrala' pozornost dekolteom. Također je pokazala noge u crnim čizmama do iznad koljena, a bedra je ukrasila crnim trakama

VIDEO

Posljednjih mjeseci pjevačica Indira Levak (46) intenzivno je u teretani. Pod budnim je okom supruga Miroslava Levaka (44), koji je iskusni bodybuilder i njezin osobni trener. Čini se kako se to isplati, budući da se Indira utegnula u kostim koji se ne bi svatko usudio navući i oduševila svoje obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

Na Instagramu je objavila fotografiju prije nastupa za čiju je priliku obukla pripijeni kostim te 'ukrala' pozornost dekolteom. Također je pokazala noge u crnim čizmama do iznad koljena, a bedra je ukrasila crnim trakama.

- Idemo napraviti party za pamćenje - najavila je Indira u opisu fotografije. Njezini su je pratitelji u komentarima pohvalili na račun njenog izgleda. Čini se da se i sama zadivila svom dekolteu, što je istaknula u Insta Storyju, ali je ipak skromno dodala: 'Ma to je kriv kostim'.

Indira kao Rocky: Mišićava pjevačica 'izudarala' supruga
Indira kao Rocky: Mišićava pjevačica 'izudarala' supruga

Njeni obožavatelji primijetili su vitkije i zategnutije noge koje Indira duguje treninzima i pravilnoj prehrani. Pjevačica radi kružni trening, odnosno trening snage cijelog tijela s brojnim rekvizitima, od bučica, do šipke preko girji.

Dosta vremena provodi i na cardio spravama poput bicikla, orbitreka i stepera te trake za trčanje kako bi što bolje istopila masne naslage. Indiri je, prema vlastitom priznanju, najviše smetao celulit koji se vidio na pozornici.

Pjevačica izbjegava gazirana pića, a nakon treninga popije proteinski shake. Redovito ide na tretmane botoksom, a nakon što su joj prije 14 godina grudi naglo narasle, izjavila je da joj ih je tadašnji suprug masirao, pa su zato veće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

08:59

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija