Obavijesti

Show

Komentari 70

Indira Vladić: Moj tata (72) je pravi heroj i zaista mu se divim

Indira Vladić: Moj tata (72) je pravi heroj i zaista mu se divim
3

Obitelji članova Colonije bore se s vodenom stihijom, a neki su ostali bez svojih domova. Indira kaže da ona i obitelj mole da nasip pokraj njihove kuće izdrži

VIDEO

Divim se svojim Županjcima, koji su obranili grad puneći tri dana i noći vreće pijeskom. Među njima je bio i moj 72-godišnji otac, šogor i starija sestra Emilija, kaže Indira Vladić (40).

Kuća pjevačice benda Colonia, u kojoj žive njezini roditelji, otac Franjo i majka Ismeta, nalazi se odmah uz Savu, pokraj županjskog muzeja. 


- Za sada je sve pod kontrolom, molimo se Bogu da nasip izdrži i da ne dođe do novog vodnog vala. U tom slučaju zaista ne znam što bi bilo - ističe pjevačica. Indirini roditelji nisu htjeli napustiti grad nego su željeli ostati uz susjede i ostale stanovnike koji od petka dežuraju pokraj nasipa. 

- Moj zaručnik Miro i ja otišli smo u trgovinu i kupili sve potrepštine te ih odnijeli u Savsku ulicu, gdje sakupljaju pomoć. Ovim putem pozivam sve građane Hrvatske da pomognu koliko mogu - kaže Indira. Pjevačicu su lani proglasili počasnom građankom Županje. Ondje je, ističe, provela sretno djetinjstvo.

- Najviše sam voljela igrati se ratnika s dečkima i plastičnim pištoljima. Tad sam uvijek kući dolazila prljava i poderana, a zbog toga sam često bila u kazni - prisjetila se Indira. Dodala je kako je kao djevojka svirala klarinet u limenoj glazbi, imala ženski bend Zauvijek mladi te radila u Uredu za opću upravu kao državna službenica.

Kad je 1996. postala pjevačica Colonije, preselila se u Zagreb. Uvijek je isticala svoje korijene. Ništa je, kaže, ne može opustiti kao odlazak k obitelji u Županju i “prebacivanje” na slavonski bioritam.

- Svoju Slavoniju spominjem i uzdižem kad god to mogu. Tambura mi je u srcu, s njom slavim svoju sreću i radost, ali i liječim tugu - izjavila je pjevačica. Dio obitelji njezinoga kolege iz benda Tomislava Jelića Kamenog (40) iz Rajeva Sela zbrinuta je u obližnjem Otoku, a dio njih ovih dana ide u Zagreb.

- U Rajevu Selu sam odrastao. Često sam tamo provodio vrijeme kod bake, osobito kad su bili praznici. Kupao sam se u Savi, tako sam i naučio plivati. Moji najbolji prijatelji žive tamo, mnogo rodbine mi je ondje, a sad je sve potopljeno i uništeno. Grozno se osjećam jer su ostali bez svega. Trebat će im puno vremena da se stanje normalizira - kaže nam Jelić.

Colonia će, dodaju, odraditi sve dogovorene nastupe, a Indirine pripreme za skoro vjenčanje s bivšim bodybuilderom i poduzetnikom Miroslavom Levakom (38), idu prema planu.

>>> Ekskluzivno: Transkripti poziva iz pakla. Otkrijte što se stvarno dogodilo u Slavoniji samo uz Express koji je u prodaji od petka 23. svibnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija