Obavijesti

Show

Komentari 83

Indira 'žicala' Franku: Vodi me na Zrće da si i ja nađem dečka

Indira 'žicala' Franku: Vodi me na Zrće da si i ja nađem dečka
6

Indiri se jako svidjelo društvo s kojim se Franka zabavlja na Zrću, Vedran Ćorluka najviše, pa je kolegici rekla da i nju povede sa sobom kako bi i ona našla 'komada'

VIDEO

Rekla sam joj da mi nađe dečka, ona se nalazi u odličnom društvu u zadnje vrijeme, rekla je Indira Franki u  'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Osim Franke Batelić i Indire Vladić za mikrofonom na Narodnom radiju izmjenjivale su se Ivana Banfić, Pamela Ramljak, Jasna Zlokić, Ivana Radovniković, Marija Husar i Lea Mijatović. 

- Franka vodi me na Zrće, bit ću ti šminkerica i stilstica, samo me povedi. I ja želim biti budna do šest ujutro - zezala je Indira Vladić mlađu kolegicu. Petko je Franki poklonio Čarli, da počisti sve pred sobom.

- Hvala ti, poslužit će mi. Puno mi znači ovaj poklon - rekla je dobro raspoložena pjevačica. Ostale djevojke dobile su različite bukete, a onaj Pamele Ramljak bio je najsličniji vjenčanom.

- Možda te Petko prosi - dobacila je Ivana Banfić najavivši ekskluzivno svoj povratak nekadašnjem zvuku. 

Ivana Radovniković i Jasna Zlokić prisjetile su se izleta u rap vode. Jasna je komentirala da joj je žao što nije uspjela ništa snimiti s 50 Centom jer je pobjegao glavom bez obzira. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu