Obavijesti

Show

Komentari 46

Ines Petrić: 'Adam i Nikolina ne pašu, to je katastrofa od para'

Ines Petrić: 'Adam i Nikolina ne pašu, to je katastrofa od para'
12

Sve pohvale Adamu na razumijevanju, volji i želji za Nikolinom, koja je totalna suprotnost od njega. Nikolina je osoba koju trebaš shvatiti jer ima svoje stavove i principe ispod kojih ne ide, objašnjava

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Fatalna Ines vidi se u svijetu teatra: Radila je s poznatima

Nakon što su zbog pandemije koronavirusa otkazana snimanja raznih zabavnih showova, gledatelji su se oduševili što su im ostavili barem jedan, 'Brak na prvu', koji se u Hrvatskoj emitira po prvi puta.

POGLEDAJTE VIDEO O INES:

On je ispred malih ekrana prikovao i višestruku kandidatkinju showa 'Ljubav je na selu', Ines Petrić (46). Upitali smo je za njeno mišljenje oko toga tko bi nakon showa mogao ostati skupa, koji par ima dobru kemiju, a koji si uopće ne odgovara.  

- Pratim reality show ‘Brak na prvu’ i poručila bih kandidatkinjama da se ne obaziru na razne komentare koje kruže društvenim mrežama jer gledatelji ne razlikuju da je show samo show, a stvarni život nešto sasvim drugo - rekla je Ines za 24sata.

Zatim je pojasnila kako smatra da najbolju kemiju od svih parova u showu imaju Nadija i Luka. 

- Sviđa mi se Nadija i mislim da smo karakterno iste, super mi je i Nadijina kuma te bi mi bilo jako žao da Nadija i Luka ne završe kao par jer su kliknuli na prvu i super su se nadopunjavali što smatram da je osnova svakog odnosa ili veze -da dvoje ljudi prvo izgradi dobar, čvrsti odnos iz kojeg može nastati kvalitetna, čvrsta i stabilna veza - objašnjava.

Zanimljivo je kako je i Ines primijetila ono što već mnogi gledatelji tjednima pišu, a to je da Adam i Nikolina nisu trebali biti spojeni jer nisu jedno za drugo. 

- Ne pašu si kao par Adam i Nikolina, iako sve pohvale Adamu na razumijevanju, volji i želji za Nikolinom, koja je totalna suprotnost od njega. Nikolina je osoba koju trebaš shvatiti jer ima svoje stavove i principe ispod kojih ne ide. Čvrsta je osoba i ja bih je spojila s Dejanom Vukobratovićem s kojim bi više kliknula nego s Adamom jer je Dejan prilagodljive prirode, a smatram da Nikolini treba muškarac, koji će se prilagoditi njoj. Oni bi onda mogli naći neki balans u prijateljstvu iz kojeg bi mogla nastati dobra veza ili nešto više - kaže vrsna šminkerica i frizerka.

Iako je sreću više puta tražila u 'Ljubavi na selu', životnog druga nije pronašla, ali zato točno zna kad joj netko ne odgovara, a to prepoznaje i kod drugih. 

- Marinka ne vidim sa Valentinom jer je on bajker u duši, a Valentina mi ne djeluje kao osoba koja voli brzinu i adrenalin. Simpatično mi je kako joj se bajker nastoji prilagoditi, iako bih ja Valentinu spojila s Alenom s kojim bi se više slagala jer je život bajkera dinamičan i rijetki se prilagode tom načinu života - rekla nam je za kraj. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Fatalna Ines vidi se u svijetu teatra: Radila je s poznatima

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin