Obavijesti

Show

Komentari 183

Ines sa svjetskim zvijezdama: Zavela sam i Johnnyja Deppa

Ines sa svjetskim zvijezdama: Zavela sam i Johnnyja Deppa
13

PARTY INES Članica Hrvatskog društva filmskih djelatnika, u SAD-u se susrela s Deppom koji ju je oduševio, a ‘pala’ je i fotka za uspomenu. Upoznala je i Kravitza, Stinga...

VIDEO

Kaštelanki Ines Petrić (44), kandidatkinji showa “Ljubav je na selu”, mobitel ne prestaje zvoniti, iako je sinoć napustila emisiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:14

Dnevno primi više od stotinu poruka na društvenim mrežama, a u njezin frizerski salon na zagrebačkom Kvatriću dolaze mnogi muškarci na šišanje kako bi je upoznali.

9
| Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- Moja slabost su definitivno Dalmatinci i Hercegovci. Volim mlađe dečke koji se bave sportom i drže do sebe - kaže Ines, po struci filmska frizerka i šminkerica. Svoj zanat je usavršila prije desetak godina u Americi, gdje je napisala i knjigu o šminkanju “The secret of make up” (Tajne šminkanja, op.a.).

- Proputovala sam Chicago, New York, Miami... Voljela bih se vratiti jer su ljudi srdačni, pristupačni i druželjubivi - kaže Petrić. Tamo ju je bliski prijatelj Emir Bukovica, lider benda Emir & Frozen Camels, upoznao s glumcem Johnnyjem Deppom (54).

- Družili smo se na privatnoj zabavi, gdje smo bili u zajedničkom društvu. Depp me oduševio. Frajer stvarno izgleda da ‘boli glava’ - smije se Ines. Osim njega, upoznala je i glazbenike Lennyja Kravitza, Stinga...

Ines tvrdi kako je za njezin atraktivni izgled, osim dalmatinskih gena, zaslužan i fitness kojim se bavi već 30 godina. Na treninge ide svaki dan, ujutro i navečer.

- Vježbam kao da idem na Olimpijadu. Jedem zdravu prehranu osmišljenu prema mojoj građi tijela. Bazira se na integralnim namirnicama, tuni, posnom siru, piletini, chia sjemenkama, voću i proteinima - kaže Petrić.

Oko svega joj pomaže i trener Dragan, a Dalmatinka obavezno jednom mjesečno ide na izbjeljivanje zubi.

- Stava sam da žena uvijek treba dobro izgledati bez obzira na godine. Pokojna baka me je odgojila da iz stana, ma koliko god imala loš dan, trebam izaći s dobrom frizurom i lijepo obučena - tvrdi Ines.

Nedavno se odlučila i na povećanje usnica filerima.

- Slijedim trendove. Svjetske zvijezde također koriste filere. Prepustila sam se u ruke doktorice Jeleković, koja mi je povećala usne.

Prezadovoljna sam jer izgledaju prirodno - tvrdi Kaštelanka. Često dobiva pozive da pozira za fitness editorijale, a tvrdi da ne bi odbila ni onaj za muški časopis.

- Smatram da je to umjetnost. Pokazala bih kako čipka može biti seksi i provokativna na razne načine. Ako netko ima tijelo na kojem puno radi, ne vidim problem u tome da ga i pokaže - kaže Ines.

Zadnji put je fatalno bila zaljubljena prije šest godina.

- Ta ljubav je trajala 15 godina. Nismo se zaručili jer ja nisam htjela. Govorila sam da pričekamo, a na kraju smo se razišli. Dotični gospodin se htio vratiti, ali kad nekoga eliminiram, taj je prekrižen za cijeli život - kaže Ines koja se nada novoj ljubavi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 183

VIDEO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!
U PRATNJI BIO I BIVŠI DEČKO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!

Renata Dojčinović, pjevačica je iz Zagreba, zapjevala je u srpskom showu pjesmu Lepe Brene i grupe Magazin. No nije uspjela impresionirati stručni žiri...

Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'
IMALA JE SAMO 20 GODINA

Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'

Kod kuće sam te večeri ispustila oslobađajući krik. To je probudilo lava u meni, naučila sam puno nakon toga, rekla je sportska novinarka
ANKETA Polako se bliži kraj 'Braka na prvu'. Što mislite, tko će od parova završiti zajedno?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Polako se bliži kraj 'Braka na prvu'. Što mislite, tko će od parova završiti zajedno?

Parovi sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' obavili su svoje posljednje spojeve, a Josip i Karmen su napustili show i prije posljednje ceremonije odluka...