Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
199 komentara

Ines se skinula pa namazala kremom: 'Izgledam atraktivno'

Nikad ne odustajem od ljubavi i uvijek ću se prijavljivati dok ne nađem adekvatnog partnera koji će me pratiti u životu, rekla je Ines Petrić, koja se ove godine bori za Hakijino srce

Foto: RTL
199 komentara

Nakon što je mladog zaljubljenog farmera Josipa u showu 'Ljubav je na selu' ostavila Martina, prugom na relaciji Križevci – Bjelovar svoje putovanje privele su kraju dvije Josipove djevojke - Tea i Gabriela. ''Zlatna djevojka'' Gabriela Kamenečki odmah je otkrila da zbog privatnih razloga nije mogla doći na brze spojeve te da joj je žao što Josipa nije dosad malo bolje upoznala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok se Josip pripremao za doček svojih djevojaka, Tea je izrazila sreću što dolazi kod njega jer želi, između ostalog, da je nauči voziti traktor.

- Nemam plan za osvojiti ga, to će se jednostavno dogoditi - rekla je i dodala da misli kako ga je već osvojila svojom mladošću. Josip ih je dočekao s ružama i jabukama, što su cure komentirale kao neobičnu gestu.

- Ruža je zbog ljubavi, a jabuka za zdravlje - objasnio je Josip pitajući se gdje je Ivanka.

Foto: RTL

Za to vrijeme u Moslavini Tatjana Štulina objasnila je da će farmera Miru Vojvodića pokušati osvojiti osmijehom i radom na imanju, dok je za ostale dame, Marijanu i Irenu, rekla da ih smatra više prijateljicama nego konkurenticama. Miro je cure dočekao s kruškovcem, a Irena je sve iznenadila pojavivši se s potpuno novom frizurom.

Foto: RTL

Kod Hakije u Konjicu djevojke su se prvo raspitale koliko košta pedikura, a Ines, Marijana i Nikolina sprijateljile su se do te mjere da razmjenjuju odjeću i šminku. Ines je komentirala da nikad neće odustati od ljubavi.

Foto: RTL

- Nikad ne odustajem od ljubavi i uvijek ću se prijavljivati dok ne nađem adekvatnog partnera koji će me pratiti u životu - kazala je. Ines se skinula u crni kupaći kostim pred kamerama te si je mazala tijelo kremom. Kako je sama rekla, izgleda aktraktivno.

Foto: RTL

Marijana je otkrila, pak, da joj je hobi – slikanje!

- Počela sam slikati jer kroz sliku mogu izbaciti emocije, a to mi je potrebno da izbacim stres - objasnila je te dodala da se ne planira boriti za Hakijino srce, već se on mora boriti za nju. Hakija je rekao da će i ostalim djevojkama dati šansu da ih bolje upozna kada dođu kod njega na imanje.

Foto: RTL

Djevojke su autom stigle u Konjic, a Ines je odmah komentirala da bi ondje mogla živjeti kada bi u mjestu postojao centar ljepote na dvije etaže.

Ivanka je napravila show došavši kod Josipa na imanje kroz kukuruzišta! Josipa želi osvojiti na neuobičajen način.

- Želim ga osvojiti ajngemahtecom! - otkrila je Ivanka te dodala da je konkurentice ne zanimaju i doživljava ih kao stative. Kada je došla kod Josipa ondje su već bile Tea i Gabriela, a Ivanku ju zanimalo tko je Gabriela pa joj je Josip objasnio da je to 'zlatna djevojka'.

JOSIP BEZ ZLATNE DJEVOJKE Stižu cure na imanja: Kukaju i plaču za pedikurom i salonima

Gabriela ima 22 godine i dolazi iz Zagreba, a osim posla, traži i ljubav. Gabriela reciklira staru odjeću i od nje radi nove stvari, a kaže da njezin idealan muškarac mora biti kao i njezine traperice.

- Mora biti prilagodljiv kao i moje traperice da od njega napravim što želim - smijala se Gabriela.

- Da bi me dobile, moraju mi skuhati kavu ujutro kad se probudim, tako me mogu osvojiti' - otkrio je Josip što očekuje od svojih djevojaka. I kod Mire je bilo uzbudljivo, naročito kada su djevojke shvatile da ih čeka i njegova mama Đurđica, koju su odmah pohrlile upoznati.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message