Obavijesti

Show

Komentari 10

Ines već drugi dan u 'Večeri za 5 na selu' dobila četiri desetke

Ines već drugi dan u 'Večeri za 5 na selu' dobila četiri desetke
9

Atmosfera na predjelu bila je malo uštogljena, ali čim su počeli jesti, sve se promijenilo jer ih je jelo oduševilo. Uživanje u okusima nastavilo se i na glavnom jelu, a i desert je svima bio ukusan iako su neki komentirali kako je bio previše obilan

Drugi dan u 'Večeri za 5 na selu' kandidati su ponovno išli u Blato, ovaj put na tradicionalnu gozbu kod prodavačice Ines.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Domaćica je pripremila predjelo naziva Slano na pijatu, glavno jelo Jiće po naški i desert Poslastica po Lušku, a gosti se sve toliko svidjelo da je dobila najveće ocjene. 

Čim su stigli, Ines je goste ponudila svojim voćnim rakijama.

- Slatke likere ne volim, ne ide mi, travarica mi je najbolja i najdraža - rekao je iskreno Ivan, ali popio je ponuđeno.

- Probao sam narančin cvijet, savršeno - nije ni rakija ni liker, nego nešto između - komentirao je Nikša, a svidjelo se i Ivani.

Publiku 'Večere za 5' oduševili kandidati s Korčule: 'Ništa ih ne razumijem, ali hrana je odlična'
Publiku 'Večere za 5' oduševili kandidati s Korčule: 'Ništa ih ne razumijem, ali hrana je odlična'

Za predjelo je domaćica poslužila riblju paštetu, domaći pesto od rikule i badema te marinirane inćune, a Milivoju se jako svidjela ta raznolikost tanjura i jedva je čekao probati sve.

- Carpaccio od inćuna i carpaccio od srdele - solidno, sir s čilijem bio mi je dobar tako da mi je predjelo bilo super - rekao je Nikša, a i Ivanu je također bilo fino. Ivana je tražila i domaće masline, koje joj je domaćica donijela, a i predjelo joj je bilo super pa je tražila još. 

Lignje i raštiku Ines je poslužila za glavno jelo.

- Bio sam oduševljen okusom, pogotovo crnilom koje obožavam kod lignji, jednostavno uživam u tome. Lignja bez crnila nije lignja! A zelje me isto oduševilo - rekao je Milivoj, a i Ivanu je sve bilo ukusno jedino mu je možda malo nedostajao soli. Nikši je sve bilo savršeno.

- Lignje po domaći, starinski - odlično - zaključila je Ivana.

Ivana se u 'Večeri za 5' natječe protiv svog oca, on je hvalio i nagradio desetkom: Položila je!
Ivana se u 'Večeri za 5' natječe protiv svog oca, on je hvalio i nagradio desetkom: Položila je!

Za kraj večere domaćica je poslužila dva deserta - tradicionalni kolač lumbliju i roladu s marmeladom od grožđa i bademima, a Ivana je komentirala kako uz to domaćica nije trebala poslužiti i sladoled.

- Stavljene su tri, četiri namirnice koje po meni nisu kompatibilne, ali svaka za sebe je u redu - rekao je Ivan, a Nikša je smatrao kako je bilo previše deserta.

- Rolada je afrodizijak, bili su zastupljeni svi okusi koji su me očarali - rekao je Milivoj. 

Poslije poklona stigao je harmonikaš pa su malo zapjevali, a potom je uslijedilo ocjenjivanje. Za svoju večeru Ines je dobila četiri desetke jer su se svi složili kako je sve bilo izvrsno - i hrana i atmosfera!

Sutra kuha Ivan Brandini, a čime planira oduševiti goste - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u