Show

Komentari 14

Influencerica je otkrila kako se stanji i uljepša u videu: 'Jezivo!'

Influencerica je otkrila kako se stanji i uljepša u videu: 'Jezivo!'

Stoga, idući put kad se nađete da buljite u računalo i razmišljate kako vi niste toliko zgodni, sjetite se, internet nije ogledalo ili neki alat za mjerenje, napisala je ispod objave

Danae Mercer, influencerica koja živi u Dubaiju, objavila je na društvenim mrežama video u kojoj pokazuje aplikaciju kojom se može oblikovati cijelo tijelo, pa čak i lice. 

POGLEDAJTE VIDEO 

S obzirom da je aplikacija TikTok sve popularnija, mnogi korisnici traže načine da izgledaju što bolje u videu.

U ovoj aplikaciji mogu se, za razliku od drugih, srediti i za video format, a ne samo za slike. Može se preuzeti besplatno na Google Playu, a zove se 'Pretty Up'. 

Mercer je pokazala kako se koristi no, užasnuta je činjenicom da ona postoji jer je ona poznata po tome da ju mnogi prate zbog iskrenosti i zato što nema problema pokazati kako zapravo izgleda.

Influencerica u videu pokazuje kako aplikacija može smanjiti struk, produljiti noge, ali i uljepšati lice.

- Mogu kreirati figuru pješčanog sata i to sve u videu u kojem se krećem. Stoga, idući put kad se nađete da buljite u računalo i razmišljate kako vi niste toliko zgodni, sjetite se, internet nije ogledalo ili neki alat za mjerenje. Nemojte se uspoređivati svoju realnost s tuđom - napisala je ispod objave.