Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Informacija iz obiteljske kuće: Šaban će biti sahranjen u petak

Šaban je za sobom ostavio suprugu Gordanu i troje djece, kćeri Ildu i Sanelu i sina Mihajla koji su odmah nakon njegove prometne nesreće otputovali u Njemačku...

Foto: privatni album
14 komentara

Komemoracija povodom smrti legende narodne glazbe Šabana Šaulića bit će u petak 22. veljače u 11 sati u Skupštini grada, a istog dana je i sprobod pjevaču u 14:30 sati na Novom groblju u Beogradu, piše Kurir.

Obdukcija će biti obavljena u četvrtak, 21. veljače, u Nemačkoj, u 10 sati i trajati će nekoliko sati. Međutim, ako se obdukcija iz nekog razloga produži i ne završi kako je predviđeno, rezerviran je termin sprovoda za ponedeljak. 

Šaban je za sobom ostavio suprugu Gordanu i troje djece, kćeri Ildu i Sanelu i sina Mihajla koji su odmah nakon njegove prometne nesreće otputovali u Njemačku.  Kako prenosi srpski Kurir, Šabanova djeca pola sata provela su s njegovim tijelom. 

Foto: Instagram

Iako u Njemačkoj postoje posebni uvjeti za ovakve radnje, nadležni ljudi ipak su na kraju izašli u susret Šabanovoj obitelji i napravili iznimku. Nakon obdukcije, Šaulićevo tijelo trebalo bi biti prevezeno u Srbiju gdje će se održati njegov konačni ispraćaj. 

EKSKLUZIVNO IZ ŠAPCA Tuga u rodnom mjestu pjevača: 'Ulicu ćemo nazvati po Šabanu'

Kako bi odali počast preminulom 'kralju narodne glazbe', u Njemačkoj je pripremljena i posebna prostorija u koju su stavljeni cvijeće te svijeće. 

Šaulić je samo tri mjeseca prije smrti odlučio sastaviti oporuku, kao da je osjećao da će se nešto dogoditi. Legendarni pjevač oporukom je svu svoju imovinu, vrijednu nekoliko milijuna eura, ostavio supruzi Gordani, djeci i unucima.

 

Naši partneri pišu
Message