Obavijesti

Show

Komentari 8

Internet premijera spota repera Ludina i Ivane Radovniković

Internet premijera spota repera Ludina i Ivane Radovniković
3

'ODLAZIM ZBOG LJUBAVI' Reper i pjevačica pjesmu su snimili u prosincu, ali su je uspješno sačuvali od javnosti sve do veljače. Sada su napravili i zajednički spot

VIDEO

Snimanje spota se odvijalo baš za vrijeme najhladnijeg tjedna ove godine pa je čak i u filmskom studiju, uz grijalice, bilo jedva iznad nule. To je ujedino i razlog zašto ja nisam snimala vanjske scene. Tu se Ludin pokazao hrabriji pa je odradio snimanje na -18, rekla je Ivana Radovniković.

Iako su pjesmu snimili još u prosincu, od javnosti su je uspješno čuvali do veljače ove godine, kada su pjesmom 'Odlazim zbog ljubavi', najavili zajedničku suradnju. Ova mlada zadarska pjevačica suradnju na ovoj pjesmi iskoristila je kao 'izlet' u reperske vode. I kako su mnogi komentirati, više nego uspješno.

Upravo ova pjesma 'Odlazim zbog ljubavi' službeno najavljuje novi studijski album repera Ludina - 'Snove satko sam od ulice', koji će se uskoro pronaći u prodaji. Tekst za pjesmu potpisuju Bruno Davidović i Ivana Radovniković, a glazbu Filip Tkalčić 'Dust'.

- Jako sam zadovoljan pjesmom i suradnjom sa pravom damom i odličnim vokalom Ivanom Radovniković koja je singl dovela na jedan viši nivo s emocijom koju sam zamislio i koju smo prikazali u samom spotu u produkciji Studija 25. Singl najavljuje moj drugi samostalni album koji će se krajem godine naći u prodaji pod nazivom 'Snove satko sam od ulica' - rekao je Ludin.

Kamera prati priču kroz nekoliko zanimljivih lokacija gdje hladnoću dočaruje stari brod na Savi, a tamna pozadina u  studiju pokazuje emocije lica. Video se radio u produkciji STUDIA 25 iz Zagreba pod redateljskom palicom Danijela Kovačevića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci