Show

Komentari 30

Ipak im cvjetaju ruže: Goran me stesao, izgubila sam 10-ak kila

Ipak im cvjetaju ruže: Goran me stesao, izgubila sam 10-ak kila

Reality zvijezda ističe kako joj je njezin 'Gospodin Savršeni' najveća podrška, a u vezi su i dalje složni. Tijekom karantene vrijedno je radila na novim projektima, ali i na fizičkom izgledu. Goran ju je trenirao

Zagrepčanka Hana Rodić (23) i ‘‘Gospodin Savršeni’’ Goran Jurenec (40) nedavno su uzeli pauzu od društvenih mreža, a krenula su i šuškanja kako reality par više nije zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Hanom Rodić

Odmah smo kontaktirali glavne aktere priče koji su nam potvrdili kako ljubav između njih i dalje cvjeta.

- Trebao nam je predah od Instagrama, nismo bili aktivni nekih mjesec dana, ali sada smo ponovno krenuli s objavama - rekla nam je Hana.

Tijekom karantene vrijedno je radila na novim projektima, ali i na fizičkom izgledu. Najveća podrška bio joj je Goran koji ju je motivirao i trenirao kako bi došla do savršene linije.

- Imala sam 63 kilograma, a izgubila sam deset. Osjećam se odlično, zdravo i samouvjereno. Nije bilo toliko naporno s obzirom na to da mi je gubitak kilograma bio velika želja. Slušala sam Gorana i stigla do ovakvih rezultata - pohvalila se atraktivna reality zvijezda.

Zanimalo nas je i hoćemo li ih gledati uskoro u nekom novom televizijskom projektu, a Rodić nam je otkrila kako trenutno nije zainteresirana za realityje.

- Nije nam u planu, ali nikada ne reci nikad - kaže Hana za kraj.

Podsjetimo, Jurenec je videom na Instagramu zaintrigirao njegove i Hanine pratitelje. Ispričao je kako je trenutačno u nedoumici.

- Treba ponekad razmisliti sam sa sobom koje korake bi u životu trebalo napraviti. Ja sam baš u toj fazi. Želim svima koji o nečemu razmišljaju ili imaju neku dvojbu što se tiče ciljeva u životu, da imaju snage. Nemojte nikada odustati. Koliko god je teška situacija, morate pronaći najbolju opciju - rekao je Goran. Ovom je izjavom 'bacio' na razmišljanje je li možda riječ o Hani. No ona nam je potvrdila kako u njihovoj vezi i dalje cvjetaju ruže.

 

 

Najčitaniji članci