Obavijesti

Show

Komentari 0

Ipak stiže još filmova: 'Ljude u crnom' nitko nije zaboravio

Ipak stiže još filmova: 'Ljude u crnom' nitko nije zaboravio
2

Novi film bi se trebao pozabaviti drugim agentima unutar agencije, što znaži da bi se fokus trebao prebaciti s Agenta J i Agenta K na nove ljude. Ili možda na neke vanzemaljce?

VIDEO

Prošle i pretprošle godine je vrlo često filmskim krugovima kolala ideja kako će novi film o 'Ljudima u crnom' u stvari biti neka vrsta mješavine tog filma s policijskom 'komedijom' '21 Jump Street'. Srećom, Sony Pictures odustao je od te čudne ideje i napravio je planove za spinoff serijala.

Novi film bi se trebao pozabaviti drugim agentima unutar agencije, tj. trebao bi fokus prebaciti s Agenta J i Agenta K na nove ljude. Agenti J i K su likovi koje su glumili Will Smith i Tommy Lee Jones u filmovima od 1997. pa sve do 2012. godine. Sva tri filma bila su iznimno uspješna, ponajviše zbog odlične kemije između glavnih glumaca.

Oba su glumca bez problema pokazala kako dobro funkcioniraju u buddy cop filmovima te je humor iz njihovih dijaloga bio podosta neforsiran. U trećem se nastavku pojavio i Josh Brolin, u ulozi mlađeg Agenta K-ja, što je također bila vrlo kvalitetno odrađena uloga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Filmovi su sveukupno zaradili preko milijarde i 600 milijuna dolara, tako da je poprilično jasno zašto Sony ne odustaje od ove franšize. Ne samo da ne odustaju, već su već rezervirali i datum kada bismo film trebali vidjeti u kinima. U pitanju je 17. svibnja 2019. godine, isti datum kada nam dolazi i treći dio sage o Johnu Wicku.

Kako scenarij filma pišu Matt Holloway i Art Marcum, koji su radili i na 'Iron Man' kao i na 'Transformersima', dok se u ulozi izvršnog producenta našao i sam Steven Spielberg, reći ćemo da smo jako optimistični glede ishoda ovog filma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode