Obavijesti

Show

Komentari 0

Irena Žilić nakon rasprodane Ljubljane nastupa u Zagrebu

Irena Žilić nakon rasprodane Ljubljane nastupa u Zagrebu
1

Kao svoje posebne goste, upravo je Irena odabrala slovenske Čedahuče. Vrlo mladi glazbeni sastav (osnovani su u siječnju 2013.) koji iza sebe ima jedan EP

VIDEO

Nakon što je prije nekoliko dana na najbolji mogući način započela svoju inozemnu koncertnu karijeru, rasprodavši svoj ljubljanski koncert, Irena će se pobrinuti da i ovaj u Tvornici ostane zapamćen. Tako će je zagrebačka publika po prvi puta moći vidjeti uz pratnju violine, druge gitare i pratećeg vokala,  a posebno treba napomenuti da je ovo zadnja prilika da u bližoj budućnosti pogledate Irenu u Zagrebu s obzirom da se nakon ovog koncerta posvećuje snimanju svog prvog albuma.

U zadnje vrijeme svjedoci smo sve veće pažnje, s pravom, usmjerene na domaću kantautorsku scenu, a jedno od imena bez koje bilo kakvo spominjanje iste teško može proći je upravo ono Irene Žilić, djevojke koja je krajem 2012. snimila i odmah potom, bez ikakve pompe, objavila svoj prvi studijski uradak – „Day Of Innocence“ EP. Ono što je uslijedilo nakon toga zaista se rijetko viđa na domaćoj glazbenoj sceni. U svega nekoliko tjedana, od potpuno nepoznate glazbenice koja je nenametljivo i gotovo sramežljivo javnosti ponudila svoje pjesme, Irena postaje kantautorica o kojoj se priča, proriče sjajna budućnost i, ono najvažnije, koju se sluša. 

Novinari kako underground glazbenih blogova tako i najcijenjeniji glazbenih kritičari prepuni su pohvala te Irena postaje gotovo jedinstven primjer gdje je glazbena kritika nepodijeljena i jednoglasna te gdje je, čini se, jedina dilema radi li se „samo“ o najboljem izdanju godine ili i mnogo dužeg vremenskog razdoblja. Takve kritike, očekivano dovode do velikog interesa publika pa Irena ubrzo postaje i česta gošća mnogobrojnih glazbenih događaja, na oduševljenje svoje, sve brojnije, publike. S toga smo sigurni da će i ovaj njezin koncert u Tvornici izazvati veliki interes.

Kao svoje posebne goste, upravo je Irena odabrala slovenske Čedahuče. Vrlo mladi glazbeni sastav (osnovani su u siječnju 2013.) koji iza sebe ima jedan EP svojom je kombinacijom sjevernoameričkog indie rocka i folka uzburkao glazbene vode u susjednoj nam državi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ulaznice u pretprodaji iznose 20 kn, dok će na dan koncerta iznositi 25 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'