Show

Komentari 1

Irinu 'uhvatili' s manekenkom: Ljubi djevojku nakon Coopera?

Irinu 'uhvatili' s manekenkom: Ljubi djevojku nakon Coopera?

Manekenka je u visokim kožnim čizmama, zelenoj majici i kratkim crnim hlačama iskoristila je pauzu od modnih revija te se odlučila zabaviti u ženskom društvu, što je potaknulo nova šuškanja

Manekenka Irina Shayk (33), nedavno je prekinula četverogodišnju vezu s američkim glumcem Bradleyjem Cooperom (44). Prije mjesec dana paparazzi su je 'ulovili' u zagrljaju drugog muškarca, međutim, ruskinja je uhvaćena i u prisnom društvu manekenke Stelle Maxwell (29), koja je poznata po burnoj vezi s glumicom Kristen Stewart (29).

Newly Single Irina Shayk Hits the Town for a Night out with Stella Maxwell during NYFW

Zbog toga su počela šuškanja kako je Irina Bradleya možda zamijenila novom djevojkom. Zajedno su bile u izlasku u noćnom klubu u New Yorku, a manekenka nije previše pažnje obraćala na okupljene fotografe. U visokim kožnim čizmama, zelenoj majici i kratkim crnim hlačama odlučila je iskoristiti pauzu od modnih revija te se odlučila zabaviti u ženskom društvu.

Prekid s glumcem, s kojim ima kćer Leu De (2), Irinu je pogodio, ali se čini kako unatoč tome ne gubi vrijeme. U intervjuu za Harper’s Bazaar prvi put je progovorila o osjećajima i prekidu s Bradleyem. Unatoč tom, kako kaže, lošem iskustvu i dalje vjeruje u mogućnost da će se jednog dana udati te da ju ništa neće udaljiti od te želje.

- Ako me pitate vjerujem li još u brak, moj je odgovor naravno da vjerujem. Nisam tip osobe koji je protiv te institucije - objasnila je tada manekenka.

Irina i Bradley prekinuli su jer se on navodno emocionalno distancirao od nje tijekom snimanja filma 'Zvijezda je rođena', u kojem se zbližio s kolegicom Lady Gagom (33). S obzirom da je snimanje bilo dugo i zahtjevno, Cooper se nije mogao dovoljno posvetiti partnerici, a Irinu su potom paparazzi snimili kako s koferima odlazi iz njihovog zajedničkog doma. Nakon što su prekinuli, par je dao do znanja da će oboje maksimalno ostati posvećeni njihovoj kćeri Lei De, a za njezino dobro, također su odlučili da će izvjesno vrijeme provoditi zajedno kao obitelj.

Najčitaniji članci