Ana Vlaisavljević iskoristila je sve džokere na pitanju o Coco Chanel, Tarik FIlipović bio u nevjerici: Zašto niste slušali?!, kviz Tko želi biti milijunaš? | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 89

Iskoristila je sve džokere na pitanju o Coco Chanel, Tarik bio u nevjerici: Zašto niste slušali?!

Iskoristila je sve džokere na pitanju o Coco Chanel, Tarik bio u nevjerici: Zašto niste slušali?!
4

I dok je Igor osvojio 125.000 kuna, Ana je na pitanju za prelazak drugoga praga upotrijebila sve džokere te ponudila netočan odgovor. Kviz je napustila osvojivši tisuću kuna

VIDEO

U prvom ovogodišnjem izdanju kviza 'Tko želi biti milijunaš?' dvoje natjecatelja imalo je priliku sjesti u vrući stolac nasuprot Tarikovu - Igor Mavrin, 'nastavljač' iz posljednjega emisije emitirane u 2020. te vlasnica prvoga večerašnjeg najbržeg prsta, Karlovčanka Ana Vlaisavljević.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:01

Igor Mavrin emisiju je započeo otvaranjem 9. pitanja za 16.000 kuna. Promišljanjem te slijedom logičnog eliminiranja pojedinih ponuđenih odgovora, ali i uz dozu hrabrosti, za poslijedoktoranda na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku do pitanja za 125.000 kuna sve je teklo glatko i bez upotrebe džokera - od pitanja o tituli Perikla, svescima Hugoovih "Jadnika" do afričke države gotovo 15 puta veće od Republike Hrvatske.

Znalce je upitao je li Getaldićevu, Petrićevu, Boškovićevu ili Vrančićevu teoriju prirodne filozofije Nietzsche smatrao 'najvećim trijumfom nad osjetilima koji je dosad na Zemlji postignut'.

Ruke su podigla dvojica, a izabrani Bruno Robert ustvrdio je kako misli da je riječ o Petrićevoj teoriji.

Natjecatelj se odlučio potom i za džokera 'zovi' čiji je pak odgovor bio Boškovićeva teorija. Poslušao je zvanoga džokera, koji mu je rekao točan odgovor i tako osvojio 125.000 kuna. Ujedno je to iznos s kojim je i napustio popularni game-show jer je odustao na pitanju za četvrt milijuna kuna.

Koliko je godina postojanja grad Rim proslavio u doba vladavine cara Marka Julija Filipa zvanog Arapin, glasilo je pitanje s ponuđenim odgovorima 100 godina, 500 godina, 1000 te 1500 godina. Njegov bi odgovor bio, rekao je, 1500 no točan je 1000 godina.

Prvi večerašnji najbrži prst imala je 35-godišnja Ana Vlaisavljević iz Karlovca, koja je upotrijebila džokera "zovi" upitavši ga, za prelazak drugoga praga, koja je Francuskinja za vrijeme okupacije ljubovala s njemačkim diplomatom, zbog čega se po završetku rata preselila u Švicarsku. Je li riječ o Coco Chanel, Edith Piaf, Simone de Beauvoir ili Irène Joliot-Curie?

Iskoristila je 'džoker zovi' i nazvala tatu iako joj je majka iz publike dala do znanja da tata vjerojatno neće znati odgovor. I nije znao.

U humanitarnom 'Milijunašu' su skupili 250.000 kn za Petrovu
U humanitarnom 'Milijunašu' su skupili 250.000 kn za Petrovu

- Možda Simone - izjavio je. Potom je Ana zatražila i pomoć znalaca, a Ivan je istaknuo kako bi se odlučio za Coco Chanel.

Natjecateljica je naposljetku iskoristila i posljednjega džokera, 'pola-pola', kojim je ostao sužen izbor na Coco Chanel i Edith Piaf te je za konačan odgovor ponudila ime slavne francuske šansonijerke Piaf. Točan odgovor bila je Coco Chanel, a Tarik ju je na kraju razočarano pitao zašto nije poslušala znalca. Kviz je napustila s osvojenih 1000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 89

VIDEO

Indiru i Miroslava osim braka vežu i dvije tvrtke: Doznali smo koliko su zaradili prošle godine
KRAH LJUBAVI

Indiru i Miroslava osim braka vežu i dvije tvrtke: Doznali smo koliko su zaradili prošle godine

Plus+ Nakon 11 godina Indira i Miroslav Levak okončali su brak, no ostaju u poslovnim odnosima. Kako neslužbeno doznajemo, Indira je u međuvremenu prodala stan koji je sama uredila
Oprah već mjesecima gubi kile: Evo kako izgleda sad u tajicama
PRVO TRENING PA KAVA

Oprah već mjesecima gubi kile: Evo kako izgleda sad u tajicama

Plave tajice i majica dugih rukava, odjevna je kombinacija u kojoj je Oprah odlučila doći na trening, a zatim se počastila kavom. Promijenila je životni stil, ali i priznala da koristi lijekove koji joj pomažu s kilažom