Obavijesti

Show

Komentari 0

Iskusite glazbeno putovanje kroz vrijeme u subotu u Playu

Iskusite glazbeno putovanje kroz vrijeme u subotu u Playu
2

Program PlayTime, koji se održava svake subote, oduševio je brojne posjetitelje i nadolazeću subotu, predstavlja još jednu poslasticu naziva "4 The Love Of House"

VIDEO

Protekle je subote novootvoreni klub Play "gorio" uz sinergiju house ritmova i zvukova saksofona karizmatičnog gostujućeg izvođača Ive Prodana - Prodje. Program PlayTime, koji se održava svake subote, oduševio je brojne posjetitelje i nadolazeću subotu, 7. veljače predstavlja još jednu poslasticu naziva "4 The Love Of House".

Legendaran zagrebački DJ Ivan Bačić povest će Vas na glazbeno putovanje kroz vrijeme i zabaviti najvećim house klasicima, kao i vrućim house hitovima današnjice. Tako na dva, tri stara house klasika, slijede jedan do dva vruća hita, i tako kroz čitavu noć, a publika će reakcijama odlučiti kojih "stvari" želi više čuti, pa će se tako i omjer mijenjati. 

Prisjetite se najvećih starih house klasika kao što su “So Many Times”, “Knights of Jaguar”, “Make a move on me”, “World is mine”, “Lola’s Theme”, “Uninvited”, “My My My”, “Watch the Sunrise”, “Tell me why”, i mnogih drugih na koje ste u to divno doba plesali, zavodili ili bili zavedeni.

Naravno, čuti ćete i sve novije house hitove poput "Firestone", "What I Did For Love", "I Can't Understand", "Jubel", "One Day", "Prayer in C", "Something New", "Intoxicated", "Whish You Were Mine" i mnogih koje svakodnevno čujete na radio postajama i po klubovima. Koji Vam se više sviđaju, pokazat ćete reakcijama na plesnom podiju.

Očekuje Vas i sexy plesni nastup vatrenih Go-Go plesačica s kojih nećete skidati pogled.

Smješten na atraktivnoj lokaciji bivšeg kluba "People's" u srcu zagrebačke poslovne zone, Radničkoj ulici, klub Play privlači brojne poslovne ljude, kao i ostale željne noćne zabave. Prekrasan interijer, vrhunski sound sustav i zanimljiv urbani program čine ovaj klub jednim od najatraktivnijih party destinacija u gradu.

Zaigrajte se i Vi ove subote, 7. veljače, u novom klubu Play. Vrijeme je igre, dakle, "It's PlayTime".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina