Obavijesti

Show

Komentari 0

Iskustvo za sva osjetila: Roger Waters vraća se u Zagreb

Iskustvo za sva osjetila: Roger Waters vraća se u Zagreb
3

Pokrećemo novu turneju. Biti će to mješavina pjesama iz moje duge karijere, pjesama iz vremena s Pink Floydom te nekih novih stvari, rekao je legendarni glazbenik

VIDEO


Roger Waters se vraća u Zagreb 6. svibnja 2018. sa spektakularnom turnejom, Us + Them, u sklopu koje izvodi klasike Pink Floyda, ali i djela sa svog novog solo albuma.

Us + Them turneja predstaviti će revolucionarne Watersove hitove s najvećih albuma Pink Floyda (Wish You Were Here, The Wall, Animals, Dark Side of the Moon), zajedno s pjesmama njegovog novog dobro prihvaćenog albuma 'Is This the Life We Really Want?'.

Turneja Us + Them nazvana je prema pjesmi iz 1974. “Us And Them” s trećeg najprodavanijeg albuma svih vremena - 'The Dark Side of the Moon'.

Ivana Ivanović/Pixsell

- Pokrećemo novu turneju. Biti će to mješavina pjesama iz moje duge karijere, pjesama iz vremena s Pink Floydom te nekih novih stvari. Najvjerojatnije ću izvoditi  80% starijeg materijala, a preostalih 20% će biti nove stvari, no tematski će biti povezane. 
Biti će zanimljiv show, obećavam to. Biti će spektakularan, kao i svi dosadašnji - rekao je Roger Waters.

Njegove izvedbe uživo mnogi opisuju kao iskustvo za sva osjetila koje spaja vrhunsku audio-vizualnu produkciju i quad zvuk koji ostavlja bez daha.  Upravo to nudi i ova turneja čije će višemjesečno planiranje zagrebačku publiku zasigurno povesti  na novo nezaboravno Watersovo glazbeno putovanje. 

Ivana Ivanović/Pixsell

Roger Waters – Us + Them biti će prvi glazbenikov koncert u Zagrebu još od turneje The Wall Live (2010-2013),  njegove rasprodane svjetske turneje koju je vidjelo vise od 4 milijuna fanova kroz 219 koncerata. The Wall Live je još uvijek najprodavanija turneja jednog solo glazbenika u povijesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina