Obavijesti

Show

Komentari 57

Ispali iz showa: Mirku i Danijeli nije pomogla Grašina pjesma

Ispali iz showa: Mirku i Danijeli nije pomogla Grašina pjesma
6

Žiri nije bio oduševljen izvedbom pjesme 'Tko nam brani', a s njima se složila i publika jer je ovaj par napustio emisiju. Ovoga puta oduševili su Tina Katanić i Tolja

VIDEO

U petoj emisiji ovog glazbenog natjecanja zvjezdanih pjevačkih parova natjecatelji su dali sve od sebe da osvoje što bolje ocjene stručnog žirija, kao i televizijskih gledatelja koji glasuju telefonom. U sljedećoj emisiji gledat ćemo i slušati samo pet parova, jer su show 'Zvijezde pjevaju' ovoga puta napustili Mirko Fodor i Danijela Martinović. Iako su najmanji broj bodova žirija imali Emilija Kokić i Robert Kurbaša, presudili su glasovi gledatelja. 

- Lijepo smo se zabavili. Ponosna sam na Mirka - rekla je Danijela na kraju emisije. 

Emisiju je otvorio upravo par koji ju je i napustio. Poslije izvedbe pjesme 'Tko nam brani', koju u originalu pjeva Petar Grašo, publika je bila oduševljena, ali žiri nije isto mislio. 

'Mislim da se Graši ovo nije svidjelo'

- Bilo je malo muke. Žurio si se, ali nije to bilo tako strašno pa vas Grašo možda neće tužiti za duševne boli - zaključio je Zrinko Tutić dok je Martina Tomčić ipak bila malo oštrija. 

- Volim kako Grašo pjeva i volim njegove izvedbe, ali mislim da se Graši ovo nije svidjelo jer se meni nije nikako svidjelo - zaključila je Martina. Izvedbu ovog para žiri je ocijenio sa samo 16 bodova. 

Ivica je popravio dojam

'Hole New World' pjesma je koju su pjevali Ivica Pucar i Maja Vučić. 

- Iako jako volim ovu pjesmu, zanima me zašto ste izabrali tako tešku pjesmu - zapitala se Martina, s kojom se djelomično složila i Zdenka Kovačiček. 

- Ivica je u sve unio svog glumačkog talenta što je popravilo cijeli dojam. Meni je ovo bilo lijepo - rekla im je Zdenka. Zrinko Tutić imao je mišljenje suprotno kolegicama. 

- Meni je ovo bila vaša najbolja izvedba dosad - rekao je. 

Martina Tini i Marku: Bili ste naprosto fantastični

Tina Katanić i Marko Tolja žiri su pokušali zadiviti izvedbom pjesme 'I Wanna Be Loved By You'.

- Bila si ti, Tina, putena i šarmantna. Neka i ovakve glazbe i svjetonazora - Zrinko je započeo s pozitivnim komentarima. 

- Ovo je bilo naprosto fantastično. U apsolutno svim segmentima. Ja sam na dvije minute otplovila u Hollywood. Bili ste vjerodostojni. Vjerovala sam vam i ja bi vas ponovno slušala - iznenadila je Martina sa svojim komentarom. Svoje komentare žiri je potkrijepio i brojem bodova. Nagradili su ih s čak 27. 

'Možda je ipak bolje da govoriš'

- Prekrasna pjesma, prekrasan početak, ali je ipak bilo vidljivo da je bilo preteško. Početak i kraj su bili divni, ono između ćemo zaboraviti - rekla je Zdenka na izvedbu pjesme 'We'll Just Kiss And Say Goodbye' koju su pjevali Robert Kurbaša i Emilija Kokić. 

Istog mišljenja bili su i Zrinko i Martina. 

- Možda je ipak bolje da govoriš - u šali je rekao Zrinko. Dobili su samo 14 bodova. 

Petra Dugandžić i Ervin Baučić pjevali su 'Ja sam budućnost'. Njihov energičan nastup oduševio je publiku i žiri. 

Energičnost Ervina i Petre oduševila je žiri

- Bravo, bravo, bravo za Petru, rock ti dobro stoji. Fascinirala me vaša energija, scenski pokreti, sve - bila je oduševljena Martina. Njihov nastup svi su pohvalili. Dobili su 27 bodova, kao Tina i Marko. 

'Djelovali ste iskreno'

Zadnji koji su stupili na pozornicu bili su Ana Rucner i Vlado Kalember. Izabrali su pjesmu 'I Can't Live Without You'.

- Iskreno ste djelovali i nije to bilo loše - bio je Zrinkov komentar, dok je Zdenka primjetila kako se Ana trudila da sve bude savršeno. 

- Ne mogu reći da mi se vaša verzija nije svidjela. Pogotovo mi se svidjela ova verzija dueta. No, ipak se osjetila još ona jedna grubost - primjetila je Martina. Ukupan zbroj bodova koji su dobili bio je 26. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Klara želi napustiti show, a Jole se čudi što Karmen ne želi: 'Radi čega je ona zapravo ostala?'
NOVA EPIZODA 'BRAKA NA PRVU'

Klara želi napustiti show, a Jole se čudi što Karmen ne želi: 'Radi čega je ona zapravo ostala?'

Jole je odlučio ostati u 'Braku na prvu' jer jako cijeni sve ljude u eksperimentu, a Karmen koliko mora. Ona je isto napisala da ostaje, a Joletu nije bilo jasno zašto ostaje jer sigurno nije zbog njega