Obavijesti

Show

Komentari 21

Ispao Duško, a Zoki i Tony će pjevati skupa u Areni...

Ispao Duško, a Zoki i Tony će pjevati skupa u Areni...
1

Iz showa je ispao Duško kojeg je Lisica u prošloj emisiji prozvao "krmkom". Ovog puta se radilo o "jelenu lopataru koji je izdigao rogove"

VIDEO

Večerašnja glazbena tema emisje su "pjesme s posvetom". U showu je ostalo osam kandidata. Svojevrsno iznenađenje je prolazak Duška, čija izvedba pjesme "Sex Bomb" u prošloj emisiji nije zadovoljila stručni žiri. Lisica ga je čak prozvao "krmkom s Balkana". Ipak, glasovi gledatelja odlučili su da ostaje Splićanin, a odlazi lijepa Sementa Rajhard. Tony je iznenadio na početku showa otkrivši kandidatima da će netko od njih gostovati na njegovim koncertima u Areni. Bit će to Zoki, koji ga je oduševio izvedbom pjesme "Sve još miriše na nju". Zoranu se ubrzo na pozornici pridružila obitelj dok su studijom odzvanjale ovacije publike. Slavonac je pjesmu posvetio sestri i bratu. Barbara je pjevala "Tuga dolazi kasnije", a nije htjela otkriti kome ju je posvetila. Žiri je bio zadovoljan. Sljedeći je nastupio Matej s pjesmom Toše Proeskog.
- Imao sam osjećaj da će ovo biti jedna od onih posebnih večeri - rekao je Tony , dirnut pjesmom preminulog prijatelja. Bojan je pjesmu Zdravka Čolića "Ti si mi u krvi" posvetio roditeljima.
- Djevojke su se rasplakale. Nemoj nikad misliti da su ovi ljudi u publici ovce i da će svašta popušiti. Publika osjeti i vraća trostruko - bio je pun pohvala Tony, koji je potom stavio lisice Jeleni na ruke budući da je ona opet u oduševljenju počela nekontrolirano mahati. Nikolina je pjevala pjesmu Mayalesa.
- Znam da ću voljeti i željeti ići na tvoje koncerte - rekla je Jelena odvezanih ruku.
- Imaš nešto što će muškarce držati u pokornosti. To je... to je... - pitao je Lisica prisutne, ali nitko nije dovršio misao. Bojan je pjevao pjesmu Harija Rončevića. Jeleni je bio skroz dobar. Za Foxa nije bio "krmak" već "jelen lopatar koji je izdigao rogove".
Carla je pjesmu "Ako je vrijedilo išta" posvetila sestričnama.
- Ti se samo drži bine. Vidjeli smo gnjurca, voda mu do koljena - rekao je Fox, a Jelena i Tony bili su impresionirani njenim glasom.
Jelena je osjetila malo nesigurnosti u Ivinoj izvedbi "Zlatnih godina". Fox je rekao da je Iva jedna od onih s karakterom.
- Ne znam da'l si primijetila da nitko nije primijetio da si zaboravila tekst i da si prestala pjevati, ali to uopće nije bitno - bio je pun pohvala Tony. Nakon što su gledatelji glasali, Antonija Blaće je metodom eliminacije došla na Duška i Barbaru.
- Fantastično se osjećam. Jedva čekam doma doći. Nisam nimalo tužan - rekao je Spličanin čuvši da napušta show, a u zagrljaj mu je prva došla Barbara, a potom i ostali kandidati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'