Obavijesti

Show

Komentari 83

Ispijeni Goran Višnjić: Biljke jedem, a životinje samo štitim

PREZIRE PLASTIKU Goran Višnjić je u Zagreb došao spasiti činčile, a pojavio se znatno mršaviji, kestenjasto obojene kose i bez ijedne bore na licu

VIDEO

Moja obitelj više ne jede crveno meso. Ako se zabunim pa u restoranu naručim pizzu s kobasicama, djeca me opomenu i odmah promijenim narudžbu, kaže glumac Goran Višnjić (43).

Kod prijatelja Vedrana Mlikote na glumačkom festivalu u Zagvozdu uvijek bi se veselio janjetini, no sad će vjerojatno jesti veganske ćevape, koji su mu omiljena poslastica. Višnjić je u Zagreb došao Prijateljima životinja kako bi im pomogao spasiti činčile koje se uzgajaju za krzno.

Glumac nije htio reći je li, po uzoru na suprugu Evu (43), bio na plastičnim operacijama.

1998. - Višnjić je prije 18 godina imao sijedu kosu i vidljivi podbradak

Pojavio se s novom nijansom kestenjasto obojene kose, bez bora i vidno mršaviji. Kako je rekao, ne pije, ne puši i ustaje u sedam. Jede kvinoju, veganske indijske specijalitete. Zdrava prehrana nadovezala se na aktivizam i zaštitu životinja kojima se Goran i Eva bave.

- Ne razmišljam kao prije dvadeset godina kad mi nije padalo na pamet boriti se za prava majmuna. No ljudi se mijenjaju. Zbog aktivnosti mene i supruge sad se dio jednog zoološkog vrta zove po meni - pohvalio se glumac. Uz njegovu pomoć mijenjaju se zakoni o zaštiti orangutana i slonova. Sve je krenulo kad mu je Eva pokazala brutalnu snimku ubijanja tuljana batinom.

- Najesen djeca kreću ponovno u školu i vraćamo se svi svojim obavezama. Najstariji sin ljeto će provesti u Zagrebu s bakom i djedom, a Ivana će dvoje djece voditi na Olimpijske igre u Rio de Janeiro. Bit će nas posvuda - zaključio je Višnjić.

 

Goran sad izgleda holivudski mlado, ima izbijeljene zube, a lice mu je glatko

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje