Obavijesti

Show

Komentari 10

Ispunili njenu želju: Elizabeth Taylor pokopana uz Jacksona

Ispunili njenu želju: Elizabeth Taylor pokopana uz Jacksona
9

Njen lijes izrađen od mahagonija na sprovod je stigao s 15 minuta zakašnjenja jer je ona zahtijevala da zakasni na svoj sprovod. Ispratili su je tek prijatelji i obitelj

VIDEO

Htjela je zakasniti čak i na vlastiti sprovod i naredila da se izbjegne prisutnost medija što je više moguće. Zato smo je pokopali tako iznenada, rekao je glasnogovornik obitelji.

Pokopali su je u istoj grobnici u Los Angelesu gdje je 2009. pokopan Michael Jackson. Time joj je uslišena posljednja želja. Na ispraćaju dive zlatnog doba Hollywooda bili su najbliži prijatelji i obitelj. Svi ostali moći će joj reći posljednje 'zbogom' na komemoraciji, no još se ne zna kad će to biti.

Ostavila je upute da na sprovod nikako ne želi doći točno na vrijeme pa je stoga njen lijes stigao 15 minuta kasnije nakon ljudi koji su se došli oprostiti od nje. 

- Ovo je njen odlazak u suton i njena obitelj htjela ju je ispratiti na dostojanstven način. Sretan sam što sam došao na vrijeme i uspio joj odati počast posljednji put - rekao je jedan od malobrojnih obožavatelja holivudske legende koji je sprovod promatrao iz daljne.

Nagađalo se da će je pokopati u obiteljsku grobnicu Richarda Burtona jer je to bila želja njegove obitelji, a i pokojna Elizabeth Taylor tako se navodno dogovorila s bivšim suprugom. Burtona su pokopali u Švicarskoj pokraj posljednje supruge Sally.

Uz Elizabeth i Jacksona na istom groblju su pokopani Humphrey Bogart, Errol Flynn, Clark Gable, Jimmy Stewart i Jean Harlow. 

Lijes od mahagonija bez čavala

Lijes u kojem su je pokopali obitelj je platila 57.200 kuna. Riječ je o tradicionalnom židovskom lijesu u cijelosti izrađenom od mahagonija. Pri izradi lijesa nisu korišteni čavli, već posebno ljepilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine