Show

Komentari 0

'Istjerivači duhova': Nismo bili mrtvi hladni od drugog trailera

'Istjerivači duhova': Nismo bili mrtvi hladni od drugog trailera

Premda smo bili sretni što doći još jedan nastavak najboljih boraca protiv utvara, vijest da se radi reboot nas nije razveselila. No prema novom foršpanu se čini da ipak ima nade

Nakon poprilično loše prihvaćenog prvog foršpana, stvari su se poprilično popravile u drugom foršpanu za 'Istjerivačice duhova'. No, i dalje smo mišljenja da se na foršpanu, a i na materijalu mora još dosta raditi. Onaj klasični humor kojim je original prepun je nestao i zamijenjen je uglavnom gegovima te šalama koje igraju na rasističku/mizantropnu kartu. Iako to možda funkcionira kod jednog dijela publike, mišljenja smo da će većina i dalje samo u nevjerici gledati.

Kako god bilo, u novom se foršpanu i dalje vide velika poboljšanja, pa ipak mislimo da ima nade za film.

Pogledajte video

A osim materijala u foršpanu, na Facebooku su pokazana i odijela koja će nositi naše istjerivačice. Kako stvari stoje, izgleda da su poprilično dobro dizajnirana, te se na njih i ne može mnogo prigovoriti.

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones i Kate McKinnon su u glavnim ulogama, dok su sporedne preuzeli Bill Murray, Sigourney Weaver i Dan Aykroyd. A kako je očigledno, Chris Hemsworth više ne glumi samo tajnika, već ispada da ima ulogu negativca, i to možda glavnog.

'Istjerivačice duhova' u kinima očekujemo sredinom srpnja.

Najčitaniji članci