Obavijesti

Show

Komentari 81

Nakon Ćorluke? Iva Buzov se pohvalila tulumom s Ballackom

Nakon Ćorluke? Iva Buzov se pohvalila tulumom s Ballackom
7

Brineta bujnog poprsja na društvenoj mreži pohvalila se kako tulumari s nekad najplaćenijim Nijemcem. Velikogoričanka ipak nije otkrila je li riječ o 'svježem' partijanju ili starom kadru...

VIDEO

Velikogoričanka Iva Buzov (31) nekad je partijala po zagrebačkim narodnjačkim klubovima s bivšim zaručnikom Vedranom Ćorlukom (32). No prije sedam godina pukla je ljubav. Nikoga više nije zanimala njezina ljubav prema skupocjenim torbicama, a djevojka se okrenula mirnijem životu.

Na društvenim mrežama danas ima svega 48 fotografija, a jedna je pratiteljima posebno 'zapela za oko'. Atraktivna brineta objavila je fotografiju na kojoj pozira s nekadašnjim najplaćenijim i najpopularnijim njemačkim nogometašem Michaelom Ballackom (42).

Ballack je prije šest godina otišao u mirovinu te u međuvremenu dobio tri sina sa sad već bivšom suprugom Simone Lambe (42). Velikogoričanka ipak nije otkrila je li riječ o 'svježem' partijanju ili starom kadru, ali čini se kako je fotografija nastala prije nekoliko godina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Priđe meni neki lik, drago mi je Majkl. Plešete li, ne bih hvala, radije bih se udala. Može odmah, curo draga. Majkl, šala, šala - napisala je Iva u opisu fotografije, ali sudeći prema stihovima Severinine pjesme, ni s njim ne bi otišla pred oltar.

Bivši hrvatski reprezentativac Ćorluka upoznao je Ivu kad je imala 17 godina, a privukla ga je prije svega izgledom. Tek poslije je shvatio da su na istoj valnoj dužini. Za nju je govorio da je njegova savršena žena i baš ono što mu treba. S Vedranom se preselila u Englesku, a nedugo nakon toga ju je zaprosio. Bio je ponosan na svoju zaručnicu, koja je zbog njega naučila kuhati. Uvjeren da je ona njegova žena za sva vremena, tetovirao je njezino ime na ruku.

No sreća nije bila dugog vijeka pa su prekinuli nakon tri godine, a Vedran je tetovažu uklonio. Sreću je pronašao s pjevačicom Frankom Batelić (26), s kojom se vjenčao u srpnju, nakon šest godina veze, u Istri.

Njima ne trebate previše vjerovati: Ovi horoskopski znakovi su najviše dvolični i tračaju koga stignu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama