Show

Komentari 9

Iva Grgurić radi 'punom parom': Uskoro otvara kozmetički salon, a pojavljuje se i u spotovima...

Iva Grgurić radi 'punom parom': Uskoro otvara kozmetički salon, a pojavljuje se i u spotovima...

Grgurić je nedavno prekinula ljubavnu vezu s bivšom reality zvijezdom Filipom Đukićem (28). Trenutno uživa u slobodi, a udvarača, priznaje, uvijek ima

Život pobjednice 'Zadruge 3', Ive Grgurić (27) nakon izlaska iz showa promijenio se za 180 stupnjeva. Iako je prije nekoliko mjeseci pričala kako će se 'uhvatiti' mikrofona, Iva se ipak odlučila za poduzetničke vode, a uskoro otvara svoj prvi kozmetički salon. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

I dok rješava potrebne dokumente za otvaranje kozmetičkog salona, Grgurić zarađuje novac i pojavljivanjem u spotovima, a u posljednjem videospotu brojni pratitelji primijetili u kako je Iva promijenila imidž. 

Naime, bivši natjecatelj glazbenog showa 'Zvezde Granda', Valentino Perutina (24) snimio je spot za pjesmu 'AI MAMI', a glavnu ulogu u njemu ima Iva. Riječ je o glazbeniku koji se proslavio pjesmom ' El Fuego' u čijem se spotu pojavljuje najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (27). 

Iva je, sudeći po snimci, promijenila boju kose, a brojni pratitelji komentirali su kako joj odlično stoji. 

- Došla sam vidjeti Ivu. Koliko je zgodna, a i nova frizura joj je pravo osvježenje. Izgleda mlađe - samo su neki od komentara ispod videosnimke. 

Inače, Iva je nedavno prekinula ljubavnu vezu s bivšom reality zvijezdom Filipom Đukićem (28). Trenutno uživa u slobodi, a udvarača, priznaje, uvijek ima. 

Najčitaniji članci