Obavijesti

Show

Komentari 28

Iva Šarić iznenadila izgledom: Nije odoljela povećanju usana?

Iva Šarić iznenadila izgledom: Nije odoljela povećanju usana?
9

Pratitelji na društvenoj mreži komentirali su kako atraktivna brineta ne liči na sebe jer ima 'sve veća usta'. Je li se Iva odlučila na neku estetsku korekciju ili je samo riječ o kutu snimanja ili pak šminki, još nije poznato

Bivša manekenka Iva Šarić (31) iznenadila je objavom na Instagramu. Pozirala je u narančastom džemperu i bila je vidno raspoložena.

Ipak, svu pažnju privukle su njezine usne. Pratitelji na društvenoj mreži komentirali su kako atraktivna brineta ne liči na sebe jer ima 'sve veća usta'.

Je li se Iva odlučila na neku estetsku korekciju ili je samo riječ o kutu snimanja ili pak šminki, zasad nije poznato. 

No jedno je sigurno - već neko vrijeme se šuška kako je 'zaiskrilo' između nje i Dinamovca Brune Petkovića (26).

Bivša supruga Jerka Leke (40) družila se s nogometašem u zagrebačkom restoranu, a bili su i na privatnoj večeri. Gloria piše kako je par sjedio za stolom s osmijesima na licu.

Iva Šarić oduševila je fotkama: Fanovima je pokazala majku...
Iva Šarić oduševila je fotkama: Fanovima je pokazala majku...

Krajem 2019. Iva je ekskluzivno napravila intervju za emisiju 'Klub 7' s Brunom. Bivšoj manekenki i novinarki tada je odgovarao na pitanja te ju je nasmijavao svojim dosjetkama.

Bez suzdržavanja tada joj je odgovorio i na ona najzahtjevnija pitanja, kao i ono je li u ljubavnoj vezi. Rekao je kako uživa u slobodi, a čini se da su se nakon tog službenog razgovora Iva i Bruno prisnije povezali.