Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

Iva Vranješ nova najseksi Hrvatica ljetuje na Rabu...

Iva Vranješ na Facebooku je imala šest grupa, a svaka od njih imala je po 8000 članova, koji su je proglasili najseksi Hrvaticom. Iva ne voli izlaske

Facebook
Foto: Facebook
32 komentara

Ljepotica rodom iz Hercegovine ima 27 godina i upisala je magisterij u privatnoj zagrebačkoj školi za ekonomiju i mendžment. Iva Vranješ na Facebooku je imala šest grupa, a svaka od njih imala je po 8000 članova, koji su je proglasili najseksi Hrvaticom. Obična je djevojka, kaže, koja ne voli izlaske niti misli da je nešto posebno zgodna. Grupe na Facebooku donijele su joj mnogo problema u životu. Nudili su joj da se fotografira za Klik i FHM, što je odbila jer joj je neugodno. Kaže da joj izgled nije donio ništa dobro u životu, nego da je sve stekla radom. Smetaju joj komentari ispod fotografija na profilu u kojima ljudi insinuiraju da ima umjetne grudi i usne.
- Sto posto sam prirodna. To je hrpa iskompleksiranih luđaka koji čekaju da te pokopaju - kazala je. Dodaje da nema dečka, ali joj se sviđa mladić čije ime zasad nije željela otkriti.

IVA: POZITIVNA SAM CURA KOJA VOLI SVOJ ŽIVOT
Nedavno je prekinula vezu s plivačem Alexeijem Puninskim. O njemu govori sve najbolje, ali ne želi da je se etiketira kao njegovu bivšu. Pozitivna je, kaže, tvrdoglava, vesela i neopterećena djevojka koja se šminka samo za izlaske. Obrazovanje joj je najvažnije u životu, a uzor su joj roditelji. Ljetuje na Rabu s prijateljima u svojoj kući.

Naši partneri pišu
Message