Show

Komentari 160

Ivan Bašić o 'Večeri za 5 na selu' i novoj pjesmi: Prikazali su me na TV-u kao najvećeg negativca

Ivan Bašić o 'Večeri za 5 na selu' i novoj pjesmi: Prikazali su me na TV-u kao najvećeg negativca

Ivan je u srijedu, 23. veljače izbacio i svoj prvi singl 'Igra', a rekao je kako je upravo sudjelovanjem u 'Večeri za 5 na selu' htio iskoristiti priliku i promovirati pjesmu, dobro se zabaviti i podići društvene mreže

Nakon što je završio još jedan tjedan 'Večere za pet na selu' , na sve se osvrnuo i najkomentiraniji kandidat Ivan Bašić (22).

- Iako je to zabavna emisija i tako treba biti, malo zamjeram što su podosta toga izmontirali i prikazali samo jedan dio. Ali napokon imamo nešto gledati na televiziji i za mene je ovo prava zabavna emisija kakva bi i trebala biti. Žao mi je jedino što su mene prilazili kao glavnog negativca i osobu koja je 'puna sebe', a ja sam to radio isključivo da emisija bude još gledanija i napravimo medijsku pompu - rekao je Ivan za Dalmatinski portal.

Nakon što je sudjelovao u 'Večeri za 5 na selu', mnogi gledatelji su komentirali na društvenim mrežama kako im se Ivan nije svidio.

- Iskreno komentari su mi presmiješni pogotovo kada vidim profile ljudi koji ih pišu. Smatram da nitko tko je ostvaren i zadovoljan svojim životom nema vremena komentirati - rekao je Bašić.

Ivan je u srijedu, 23. veljače izbacio i svoj prvi singl 'Igra', a rekao je kako je upravo sudjelovanjem u 'Večeri za 5 na selu' htio iskoristiti priliku i promovirati pjesmu, dobro se zabaviti i podići društvene mreže.

Poručio je kako je najbitnije uživati, kreirati i biti svoj i autentičan, neovisno o komentarima okoline.

Podsjetimo, Ivan je karijeru započeo u inozemstvu, u Švicarskoj. Nakon Švicarske prebacio se u Italiju i upravo zato je za svoje goste pripremio talijansku hranu. Da mu je izgled bitan, pokazao je time što je cijelu večeru kuhao u odijelu. Gosti su bili zadovoljni večerom, a završio je na drugom mjestu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU: ODBILA GA NA PRVOM SPOJU NA SLIJEPO

Najčitaniji članci