Obavijesti

Show

Komentari 64

Ivan u kaosu pripremao jela za goste kojima se večera baš i nije svidjela: 'Loše, katastrofično!'

Ivan u kaosu pripremao jela za goste kojima se večera baš i nije svidjela: 'Loše, katastrofično!'
9

Od početka je krenulo loše i nije mi se svidjelo, rekla je Snježana na kraju večere uz objašnjenje da joj jela nisu bila baš po ukusu, ali pohvalila je domaćina zbog dobre muzike

VIDEO

U blagdanskom specijalu 'Večere za 5 na selu' danas je svoja kulinarska umijeća pokazao najpoznatiji pijanist serijala - Ivan Škreblin!

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Božo 00:59

Kod Ivana je bilo prilično kaotično u kuhinji, na trenutke se činilo da neće uspjeti zgotoviti svoja jela, no ipak je za svoje goste pripremio predjelo naziva predjelo Muževa mazalica, glavno jelo Jedna pura, dva pandura i desert Zvjezdano nebo.

Pašteta od guščje jetre čak je dobila i pohvale, purica je svima bila suha i prepečena, mlinci ljuti, a desert nije baš najbolje ispao tako da je Ivan dobio samo 21 bod i sada je na zadnjem mjestu. 

Domaćin je na dočeku goste ponudio aperitivima, a oni su komentirali kako je bio nervozniji nego inače.

- Nije mi se svidio doček zato što je Ivan lizao prste i onda brisao čaše - rekla je Bernardica, a Božo je dodao kako je doček bio skroman te da je očekivao puno više. 

Za predjelo je Ivan poslužio domaći kruh namazan guščjom paštetom. Božidaru je to prilično loše izgledalo, a Bernardica je dodala:

- Ne volim jetrene paštete, pogotovo domaće guščje, ja to ne jedem, tako da mi se nije uopće svidjelo.

Dario je, pak, ljubitelj pašteta i pohvalio je Ivanovu.

- Jetra su bila donekle, ali kruh je bio tvrd i prepečen - dodao je Božidar dok se upravo to Snježani svidjelo.

Puricu s mlincima domaćin je poslužio za glavno jelo, a Dariju se nije svidjela dekoracija tanjura, sve mu je bilo nabacano.

- Okus mi je bio dobar - komentirala je Bernardica i dodala da su joj mlinci ipak bili malo ljuti jer je Ivan stavio i malo ljutih feferona. Dario je bio puno oštriji pa je njegov komentar bio:

- Jestivo! Samo to mogu reći - da bi Božo zaključio:

- Katastrofično! Puretina je bila jako suha i tvrda, batak je izgorio, nisam ga htio ni probati.

Božidar je dodao kako mu i krumpir nije bio dovoljno kuhan, a Dario je tvrdio kako to jednostavno nije istina te dodao kako je Ivan napravio bolju francusku salatu od Božidara.

- Bila je stvarno jako fina - zaključila je Bernardica.

Muffine i orahnjaču Ivan je poslužio za desert.

- Okus savijače još je mogao proći, ali muffin je bio previše suh - rekla je Snježana, a Dario dodao da je stvarno bio katastrofalan. Bernardici je orahnjača bila fina, Darija je krema iz orahnjače pekla po jeziku i nešto mu nije bilo dobro da bi Božidar zaključio da je desert bio katastrofa. 

Gledatelji smatraju da je Božo zaslužio više bodova: 'Napravio je dobru večeru, kakav god bio'
Gledatelji smatraju da je Božo zaslužio više bodova: 'Napravio je dobru večeru, kakav god bio'

Ivan je gostima stavio poklone pod bor, a potom im je zasvirao božićne pjesme, što je jako svidjelo svima. Za Ivanovu večeru Bernardica je dala ocjenu šest i rekla:

- Od početka je krenulo loše i nije mi se svidjelo - toliko je dala i Snježana uz objašnjenje da joj jela nisu bila baš po ukusu, ali pohvalila je domaćina zbog dobre muzike.

- Dosta toga nije bilo dobro, ali za hrabrost mu dajem šest - rekao je Dario, a najstroži gost bio je Božidar koji je dao ocjenu tri i rekao:

- Ivan me razočarao, očekivao sam puno više od njega.

Tko će ponijeti titulu najboljeg kuhara i domaćina ovoga tjedna te kako će Božidar reagirati kad vidi da nije pobijedio - ne propustite pogledati sutra od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni