Obavijesti

Show

Komentari 20

Ivana Banfić: Petu godišnjicu braka proslavit ćemo u Indiji

Ivana Banfić: Petu godišnjicu braka proslavit ćemo u Indiji
3

Pjevačica otvoreno govori zašto se počela baviti poljoprivredom, zbog čega je tri godine nakon rođenja sina samo plakala i razmišljala da prestane pjevati...

VIDEO

Nedavnom promocijom spota za novu pjesmu “Izgužvana svila” Ivana Banfić otkrila je još jedan svoj talent -za pisanje kratkih scenarija.

Snimajući pjesmu u studiju došla je na ideju kako bi trebao izgledati video koji će pratiti glazbu.

- Dok sam prvi put pjevala pjesmu, počele su mi se u glavi redati slike. Zapravo, tijekom snimanja rodila se vizija spota pa sam napisala scenarij i rekla da bismo ga mogli realizirati. Tako je i bilo. Počeli smo tražiti markantne muškarce na hrvatskoj glumačkoj sceni. Jedan je trebao glumiti muža, a drugi ljubavnika te smo tako, naravno, izabrali šarmantnog i markantnog Žarka Radića, a zatim i mladog ljepotana Antonija Marušića. Iskreno, prvi izbor za mladog ljubavnika bio je Bali-beg, no nažalost nije tih dana planirao doći u Hrvatsku pa ga nismo ni angažirali - rekla je Ivana kako je propao plan da upozna zgodnog mladog turskog glumca Buraka Özçavita iz serije “Sulejman Veličanstveni”.
- U svakom slučaju, sigurna sam da je ženska publika, baš kao i ja, presretna našim izborom te Žarkovim i Antonijevim odazivom. Htjela sam da muškarci budu crnokosi i izgledaju kao pravi zavodnici. Primijetila sam da su upravo takvi tipovi glumaca i u sapunicama koje se vrte na televizijskim programima u cijeloj regiji. Sapunice su sad in, pa sam i ja htjela napraviti jednu koja traje tri i pol minute. Nadam se da sam i uspjela - kaže pjevačica.

Ivani je ovo prvi glazbeni spot koji ima konkretnu priču pa se tako i prvi put okušala u glumačkoj profesiji. Na pitanje kako je to izgledalo na setu s druge strane kamere, ona tvrdi da je sve bilo drugačije.
- Našla sam se u ‘nebranom grožđu’ kad je redatelj spota Danijel Majcen tražio da glumim zaljubljenost u čovjeka kojeg prvi put vidim uživo i kojeg praktički ni ne poznajem. Stoga mi je on pokazao što i kako trebam odglumiti te sam se brzo uživjela u cijelu situaciju. Jedino smo morali ponavljati nekoliko puta ljubavne scene jer mi je tijekom snimanja sve bilo jako smiješno. No u tri dana, koliko smo snimali spot u Novom Vinodolskom, sprijateljila sam se sa Žarkom i Antonijom pa smo radili u ugodnoj i ležernoj atmosferi - prisjetila se Banfić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U stvarnom životu Ivana Banfić (43) danas je sretno udana žena i majka četverogodišnjeg Jana. Suprug Krunoslav Ladišić radi na televiziji, a bračni par je i proteklog vikenda u Vodicama na CMC festivalu bio zajedno. Ona je pjevala, a Kruno je bio dio tehničko-montažerske ekipe koja je pratila festival. O njihovu zajedničkom životu Ivana govori u superlativima.

- Kruno i ja smo već pet godina u braku i naš odnos je odnos povjerenja i razumijevanja. Od prvog dana ne sputavamo jedno drugo, svatko ima dovoljno slobode da radi ono što voli i u tome jedno drugome pružamo potporu. I ne pada nam na pamet tu slobodu zlorabiti. Ono što nas čvrsto veže jest naš mali Jan, kojeg oboje obožavamo i koji je centar našeg svijeta. Zato prvi put mogu reći da imam dovoljno samopouzdanja i osjećaj kako bih mogla raditi sve što god zamislim - govori Ivana. Ipak nije oduvijek bilo tako. Ivana je prije Krune bila u braku s bivšim menadžerom Robertom Magićem. U vezi su bili čak 11 godina. U šali danas kaže da ima 16 godina bračnog iskustva, ali da je ovih pet proletjelo kao neki divan san.

- Nisam od žena koje očajavaju jer nisu od prve pronašle čovjeka za cijeli život. Uvijek kad se zaljubimo i kad počnemo s nekim živjeti, a onda se i udamo, mislimo da je onaj pravi i taj osjećaj je potpuno iskren. Zato ne mislim da sam učinila nešto pogrešno kad sam se prvi put udala. Bilo je to iz srca, ali eto, kad učiniš sve da brak uspije, a on ipak pođe u drugom smjeru, onda je razvod neminovan - kaže Ivana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu