Show

Komentari 21

Ivana i Aki zajedno došli u show i zajedno ga napustili: 'Ovo je bio jedan od najtežih dana'

Ivana i Aki zajedno došli u show i zajedno ga napustili: 'Ovo je bio jedan od najtežih dana'

Nisam uspio postići koncentraciju, u jednom trenutku sam odustao i potonuo. Jako mi je neugodno što sam doveo žiri u takvu situaciju i čak su mi suze počele dolaziti na oči, priznao je Joško

Treći dan finalnog tjedna bio je vrlo intenzivan i napet za sve natjecatelje, a zadatak koji su dobili nije bio nimalo lak. U 75 minuta svi su trebali pripremiti isti recept – file brancina punjen s kozicama, rimske njoke od palente sa sirom, blanširane šparoge i umak.

Kaos za radnim jedinicama vladao je od prve do zadnje sekunde kuhanja.

- Svi smo izgubljeni, totalni kolaps, nitko ne zna što radi. Danas smo svi došli bez glave…- komentirala je Ljuba, a svi su mislili isto.

Čak je i žiri primijetio da je kandidatima moral na vrlo niskoj razini:

- Već sam u obilasku vidio da ima jako puno problema, nitko nije pročitao recept do kraja i precijenili su se - kazao je Tomislav Špiček.

Vrijeme kuhanja je brzo isteklo, a na svim su se tanjurima već na pri pogled vidjele mnoge greške. Iako je Jozefina uspjela servirati sve četiri komponente na tanjur, ocjene nisu bile najbolje.

- Riba je preslana, prejako se osjeti češnjak, jelo nije dobro, umak je kao voda, puno toga ne štima na tanjuru…-  kazao je nezadovoljno Špiček, a Jozefina je zaradila samo 13 bodova. Slične probleme imala je i Mirela koja je sve poslužila, ali ne i dobro odradila.

- Jako presušena riba, jako kiselo, puno poteškoća i tehničkih problema. Ja ne znam što se danas dogodilo, kao da niste prisutni duhom -  rekao je Ivan Pažanin pa je Mirela ukupno dobila samo 10 bodova. I kad su kandidati pomislili da žiri neće ići niže od trojki i četvorki, krenule su padati dvojke! 

- Forma i tehnički – raspad sistema! Slični problemi su i kod vas – češnjak pregrub, njoki premekani, umak voden. Riba je sočna, ali nije to to -  komentirala je Željka Klemenčić Ivanino jelo za koje je dobila samo 8 bodova. Isti broj bodova dobio je i njezin prijatelj Aki koji je recept u potpunosti promijenio po svom, samo da uspije sve servirati, ali bezuspješno:

- Izgubili ste se, sve je ponuđeno, ali nije odrađeno - kazala je Željka.

Posljednji na kušanju bio je Joško kojem ovo uopće nije bio njegov dan te je na tanjuru ponudio samo dvije od tri komponente – ribu i umak.

- Danas nisam uspio postići koncentraciju, u jednom trenutku sam odustao i potonuo, nisam se dobro organizirao. Jako mi je neugodno što sam doveo žiri u takvu situaciju i čak su mi suze počele dolaziti na oči - priznao je Joško koji je žiri stavio pred veliki problem.

- Ovo je jedan od težih dana od kad sam ja ovdje. Dogodilo se ono čega sam se bojao, da ćete vi napraviti najukusniju ribu, najbolji umak i sad sam ja u velikim problemima, kako sad to ocijeniti. Imamo one koji su poslužili sve, ali skoro nejestivo, a vama fali pola tanjura, a napravili ste najukusniju ribu i umak, ja sad ne znam što napraviti i što bi bilo fer…-  kazao je Ivan Pažanin, a i ostatak žirija je imao iste dvojbe u glavi.

Joško je na kraju zaradio 9 bodova, te je bio za bod bolji od Ivane koja je zajedno s Akijem napustila show.

- Nije mi žao da sam ispao, došao sam u show kao totalna sirovina, totalni amater, ubačen među sve ove lavove i ja se ponosim što sam dogurao do ove razine - priznao je Aki kojem je više bilo žao što njegova prijateljica neće više kuhati u emisiji.

- Jako sam zadovoljna, bio mi je predivan svaki dan i pokazali smo da znamo puno toga, a ovo je bio takav recept da smo se svi poskliznuli, ali bilo mi je lijepo u showu i uživala sam - za kraj je rekla Ivana.

Jozefina, Ljuba, Mirela i Joško nastavljaju dalje, a već sutra će dvoje njih ispasti iz natjecanja.

Najčitaniji članci