Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
110 komentara

Ivana i Goran Višnjić za spas pasa daju novac, ali i imanje

HOLIVUDSKA POMOĆ Par je u Americi udomio sedam životinja. Sad planiraju spasiti napuštene i u Hrvatskoj. Ivana će zamoliti i glumce da obiđu sklonište

Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
110 komentara

Ivana Višnjić (44) platit će sterilizaciju svih kujica kojima u Skloništu u Liču prijeti eutanazija. Pse koji se ne udome smjestit će na posjed u Moslavini.

Kad je čula da 43 psa iz Gorskog kotara čeka smrtonosna injekcija ako se što prije ne udome, Ivana Višnjić nazvala je voditeljicu skloništa Milku Mijanović. Veterinarka nije ni znala s kim razgovara. Supruga glumca Gorana (41) obećala je otvoriti račun za sterilizaciju, a zamolit će i glumce da obiđu sklonište i pomognu napuštenim psima.

- Ako ni to ne pomogne, ponudila nam je prazno obiteljsko imanje u Moslavini na koje ćemo moći preseliti pse - kaže Milka. Voditeljica skloništa shvatila je s kim telefonira tek kad joj je Ivana dala svoju e-mail adresu. Tad je shvatila da bi žena koja je zvala iz Los Angelesa mogla biti Goranova supruga. Ivanin otac, redatelj Antun Vrdoljak (82), kaže da mu je kći uvijek donosila životinje.

- Našla je bolesno mače kad je Goran snimao u Sofiji. Izvadila mu je putovnicu i otišla k njemu u Bugarsku. Mačak se zove Pablo, ima deset godina i živi kod mene - kaže Vrdoljak.

Naši partneri pišu
Message