Obavijesti

Show

Komentari 3

Ivana Kindl: Plakala sam zbog maltezera Zeke

Ivana Kindl: Plakala sam zbog maltezera Zeke
4

Pobjednicu showa rastužila je sudbina malog maltezera Zeke, kojeg je zaklao podivljali opasni križanac na ulici u središtu Zagreba

VIDEO

Večeras posebno pozdravljam Helgu i Zeku, rekla je Ivana Kindl nakon što je s glumcem Nikšom Kušeljem proglašena pobjednicom showa “Zvijezde pjevaju”.
- Jako volim životinje. Plakala sam pola sata pročitavši u novinama kako je opasni križanac na ulici u središtu Zagreba zaklao malog maltezera Zeku pred očima njegove vlasnice Helge. Odmah sam se javila Helgi i ponudila joj pomoć - kaže Ivana Kindl, koja ima mačka Woodyja.
Ivana je, kaže, od početka vjerovala u pobjedu jer je, prema njezinu mišljenju, Nikša Kušelj bio najbolji pjevač među natjecateljima ovogodišnjeg showa.
- Nikšu neću tako lako pustiti. Planiram suradnju s njim na mojem novom albumu - najavljuje pjevačica.
- Uskoro u zagrebačkom HNK imam premijeru Shakespeareove 'Oluje’. Nakon toga ću rado ponovno zapjevati s Ivanom - kaže Nikša. Tijekom dva mjeseca showa bodrila ga je djevojka, balerina Edina Pličanić.
- Prošli tjedan policajka na zagrebačkom aerodromu nije me htjela pustiti u avion. Rekla je da moram ostati u Zagrebu i vježbati s Karmelom. Popustila je tek kad sam joj objasnio da se vraćam već sutra - kaže Đani Stipaničev, koji je s Karmelom Vukov Colić osvojio drugo mjesto.

ČESTITKE U MALOM RAJU
Mali raj na zagrebačkoj Knežiji omiljeni je kafić Nikše Kušelja. Naručio je pića za prijatelje. Sam je pio kratku kavu s malom kriglom obične vode. Rijetko pije alkohol, ali da je i htio, nije smio, jer je već u 16 sati morao biti na probi u HNK. (tb)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu