Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
63 komentara

Ivana Knoll: 'Još nikada nisam imala nikakvu ljetnu avanturu'

Jedna od najzgodnijih hrvatskih navijačica Ivana Knoll kaže da joj je ljeto puno draže od zime. Sezonu kupanja otvara već u travnju. Obožava plivati, a poseban gušt joj je ronjenje.

Foto: Instagram
63 komentara

Svaka zima, izuzev božićnog duha, donosi mi depresiju. Sve je tmurno i ružno, pa uvijek odbrojavam dane do ljeta, kaže nam Ivana Knoll, poznata kao najzgodnija hrvatska navijačica, a odnedavno i dizajnerica badića CROkini.

Velika obožavateljica ljeta voljela bi da ono traje cijelu godinu. Ljetovanje nikad ne planira unaprijed, a uvijek otiđe “svuda pomalo”.

- Istra, Dalmacija, možda Crna Gora. Uglavnom ljetujem u regiji - kaže nam. Vrućine joj ne predstavljaju problem jer, kako kaže, ljepše se rashlađivati nego utopljavati na minusima. Sezonu kupanja, priznaje nam, otvara već u travnju.

Foto: Instagram - Ove godine je zaista bilo loše vrijeme, tako da se nadam barem babljem ljetu, da to nadoknadim - priča nam Ivana te dodaje kako obožava plivati i roniti.

- Nikad nisam bila jedna od onih koje čuvaju frizuru. I kad je želim sačuvati, ipak zaronim, to je jače od mene. Ne volim se izležavati na suncu, svakih pet minuta ulazim u more - ističe.

Voli se okružiti prijateljima i uživati na plažama sa što manje ljudi. Najdražu hrvatsku destinaciju za ljetni odmor nije mogla izdvojiti.

- Volim unutrašnjost Istre, najviše volim istarsku kuhinju, plaže pak u Dalmaciji, popiti kavu na Stradunu, tirkizno more na Hvaru, kiteboarding na ušću Neretve. Ipak, emotivno sam najviše vezana za Split. Što se tiče dalekih destinacija, volim apsolutno sve u kojima je ljeto kad je kod nas zima - ističe Ivana.

Foto: Instagram Za sebe kaže da je velika partijanerica koja obožava partyje na plaži. Nije se baš zaljubljivala na moru.

- Nikad nisam imala ljetne avanture jer je posljednjih deset godina u vezama. Postoji svakavi muškarci, ovisno o ponašanju, nekad me užasno živciraju. To lako prekinem, samo zaronim u vodu i otplivam dalje od bova - rekla je Ivana.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Tema: Stiže vrelo ljeto

Message