Obavijesti

Show

Komentari 6

Ivana Kovač oduševljena je mladim Lukom: Snimili su čarobne kadrove na brodu!

Ivana Kovač oduševljena je mladim Lukom: Snimili su čarobne kadrove na brodu!

Ovo je prva suradnja poznatog glazbenika i splitske pjevačice, a Luka je znao da želi duet baš s Ivanom čim je čuo pjesmu. Odmah su mu se u glavi pojavila tri pjevačka imena, među kojima je ona bila na vrhu

VIDEO

Nakon dueta s Joletom, Markom Škugorom, Lidijom Bačić, Lanom Jurčević, jednostavno svake godine čekam tko će biti u kombinaciji za sljedeći duet! Kad sam čuo prvi puta pjesmu 'Danas', samo tri imena su mi pala na pamet a pri vrhu je bila upravo Ivana. Njena energija, pozitiva, njezine pjesme, ali i ljubav prema glazbi bili su mi zadivljujući - opisuje Luka Basi svoju prvu suradnju s kćerkom Miše Kovača, Ivanom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njihova pjesma 'Danas' upravo je izašla na YouTubeu, a za kadrove ovog zanimljivog glazbenog spota Luka i Ivana su potegnuli čak do čarobnoga Hvara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Spot smo u potpunosti snimili na Hvaru. Kad sam razmišljao gdje bismo mogli snimati, u Zagrebu, Ljubljani, Splitu... Predložio sam Ivani - hajdemo na Hvar! I odmah je bila za! Lokacije na kojima smo snimali kadrove za spot su apsolutno divne, dosad još nismo mogli uhvatiti tako lijepe momente kao ovog puta. Također, Ivana je cijelu našu ekipu koja je snimala video toliko nasmijavala, punila dobrom energijom, baš sam jako zahvalan na ovoj suradnji. I sad je na nama da ovu pjesmu donesemo i do publike te da se i njima svidi - objašnjava Luka. A ništa manje oduševljena ovom suradnjom nije ni Ivana.

- Luka je izuzetan pjevač i ima predivnu boju glasa, što mi se jako sviđa, a i pjesme su mu fantastične. Veliko je zadovoljstvo bilo surađivati s njime. Moj prijatelj Nenad Ninčević, s kojim dugo surađujem, upoznao me s Lukinim producentom i managerom Raayjem. Kad su me pitali bih li snimila duet s Lukom, rekla sam apsolutno DA, i prije nego sam čula kako pjesma zvuči. Jer, jednostavno postoje izvođači na koje odmah reagiraš pozitivno ili negativno. Moja reakcija na Luku bila je odmah pozitivna i čini se da nisam pogriješila. Pjesma je na kraju ispala fantastično. A sad se nadam da će se svidjeti i našoj publici. Mislim da je ovo pjesma koja ostaje zauvijek i koju ne mogu izbrisati trendovi - rekla nam je Ivana.

Luka i Ivana pjesmu će službeno predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu, čemu se oboje jako vesele. Kako njih dvoje zvuče uživo moći ćete čuti u srpnju, a kako izgleda čaroban spot snimljen na Hvaru te kako njih dvoje zvuče zajedno u prvom duetu, pogledajte i poslušajte već sada na YouTube kanalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'