Obavijesti

Show

Komentari 18

Ivana Mišerić će biti Justin i Michael: Bit će brutalan nastup

Ivana Mišerić će biti Justin i Michael: Bit će brutalan nastup
7

'PRESLIČNE SMO' Severinin hit ''Paloma Nera'' zapjevat će Nives Celzijus, koja, priznaje, nije pretjerano entuzijastična glede transformacije u kolegicu s estrade

VIDEO

Ove nedjelje gledatelje očekuje treći po redu hologramski nastup u showu, a ta čast pripala je Ivani Mišerić kojoj je gljiva podarila duet Justina Timberlakea i Michaela Jacksona.

- Dupli izazov. Bila sam Britney Spears u prošloj, sad sam bivši dečko. Samu sebe sam dejtala - zaključila je Ivana koja će na binu stupiti u liku Justina Timberlakea, dok ćemo njezinu transformaciju u kralja popa, Michaela Jacksona, vidjeti hologramski prikazanu.

- Michael Jackson je čudak totalni bio i to mi se sviđa. To stvarno moram vrhunski plesati, vrhunski pjevati, imati vrhunsku masku, biti i kralj popa i Justin - kazala je i najavila brutalan nastup s pjesmom ''Love Never Felt So Good''.

Daniel Bilić ponovno je u šoku, a ovaj put bit će Alka Vuica, za koju kaže da je jako zahtjevna.

- To je onaj moj jutarnji glas, tako da ću prije emisije malo spavati sat vremena - otkrio je Daniel kako će se pripremiti za nastup, a što se tiče koreografskog dijela, tu će se, kaže, osloniti na plesače.

- Plesni dio ne znam, tu se nadam da će plesači odraditi svoj dio. Ja ću plaziti po plesačima - dodao je Daniel koji će nastupiti s Alkinom pjesmom ''Ej šta mi radiš''.

Severinin hit ''Paloma Nera'' zapjevat će Nives Celzijus, koja, priznaje, nije pretjerano entuzijastična glede transformacije u kolegicu s estrade.

- Ja Severinu poštujem kao svoju kolegicu, ali ne znam, možda mi je najmanji  izazov. To je neki žanr muzike najsličniji mome. Dobro to sve poznajem i bojim se da bi upravo zbog toga mogla imati problem - izjavila je Nives.

Unutarnje borbe uoči svog nastupa kao Amy Winehouse ima Dalibor Petko, kojega muči uputa trenera da mora biti aktivan u tijelu, a ne smije se micati.

- Veliki mi je ovo izazov zato što je Amy Winehouse bila stvarno sjajna pjevačica. Idemo probati - izjavio je Dalibor koji će nastupiti s pjesmom ''Valerie''.

Kao pridruženi član žirija u goste dolazi voditeljica Mia Kovačić, koja će osim navedenih ocjenjivati i nastupe Bojana Jambrošića u liku Miše Kovača, Maria Rotha kao Patricka Swayzeja, a vidjet ćemo i Miu Anočić Valentić kao Cesariu Evoru, dok će Ana Gruica nastupiti kao članica grupe Salt'N'Pepa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti