Show

Komentari 11

Ivana Mišerić se zaljubljenim fotkama pohvalila dečkom: Ti si moj čovjek, moj 21 gram duše

Ivana Mišerić se zaljubljenim fotkama pohvalila dečkom: Ti si moj čovjek, moj 21 gram duše

Voditeljica je u zadnje vrijeme pustila pratitelje na društvenim mrežama da zavire u njezin ljubavni život, pa je podijelila nekoliko romantičnih kadrova s dečkom Draženom

Voditeljica Ivana Mišerić (36) svoj ljubavni život drži dalje od očiju javnosti, no sa svojim je pratiteljima na Instagramu ipak odlučila podijeliti zaljubljene fotografije s dečkom Draženom Kovačevićem. Par se često nalazi u Istri gdje Dražen živi, a uz romantične fotke posvetila mu je i opis.

- Zašto stalno idem u Istru… Pa osim toga što je lijepa, tamo mi je čovjek. Danas mu je rođendan, njegov je dan ali i ja slavim.  Prati me osjećaj da imamo tri života iza nas, a u ovome smo prošli svašta. Svemir je naše igralište, ti, moj 21 gram duše! - napisala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ivaninom dečku mnoštvo je pratitelji čestitalo rođendan, a fotografiju je lajkalo gotovo pet tisuća ljudi.

O Ivaninom novom dečku se zna vrlo malo, samo njegovo ime. Instagram profil mu je zaključan, a svoj život drži vrlo privatnim. Iako je Dražen Ivaninim pratiteljima i dalje misterij, u komentarima podržavaju njezinu vezu i sreću koju ne može skriti.

- Puno sreće vam želim, dobri i lijepi ljudi. Ivana blistaš, izleta da ti nova ljubav i more baš pašu - napisala joj je jedna od pratiteljica. 

Ivana na svoje izlete u Istru vodi i kujicu Fridu, koja je zvijezda njezinih fotografija, a pozirala je i sa zaljubljenim parom na rovinjskim stepenicama. 

Radijska voditeljica prekinula je vezu s poduzetnikom Sandrom Murom prošle godine, a od tad svoj ljubavni život drži u tajnosti.

Najčitaniji članci