Obavijesti

Show

Komentari 38

Ivana Mišura skoro je spremna za izbor Miss Universe svijeta

Ivana Mišura skoro je spremna za izbor Miss Universe svijeta
3

U tri tjedna priprema za finalni izbor, Mišura će u Miamiju imati večeru dobrodošlice s gradonačelnikom Doral-Miamija te humanitarnu aukciju nacionalnih poklona

VIDEO

Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske 2014. ima zadnje pripreme za odlazak na najprestižniji svjetski izbor ljepote, Miss Universe, koji će se 25. siječnja 2015. održati u Miamiju u SAD-u. 

Ivanu je Vesna Sposa opremila s desetak haljina koje će ponijeti u Miami, a nacionalni kostim izradila joj je dizajnerica Mina Petra. Uz to, sa sobom će ponijeti i smoking odijelo, koje za nju radi Kotka u suradnji s Krateksom.

U tri tjedna priprema za finalni izbor, Mišura će u Miamiju imati večeru dobrodošlice s gradonačelnikom Doral-Miamija te humanitarnu aukciju nacionalnih poklona, s koje prihod ide u neprofitnu organizaciju Best Buddies, koja pomaže djeci s Downovim sindromom. 

Krenuli su castinzi za odabir Ivanine nasljednice

Direkcija Miss Universe Hrvatske pritom najavljuje neke novosti u odabiru finalistica: po prvi puta neće se odmah na castingu odabrati djevojke koje izravno ulaze u finalnih 20, već će ih u prvom krugu biti čak 100, a cijeli proces odabira finalistica će trajati 3 mjeseca.

Svaka od njih trebati će se potruditi da kroz razne izazove, koje će pred njih staviti Direkcija i koji će biti njihova priprema za finalni izbor, osvoji simpatije i glasove fanova iz Hrvatske i cijeloga svijeta, koji će putem posebno osmišljene aplikacije glasovati za njih i pomagati im da u konačnici uđu u Top 20, odnosno u borbu za krunu i titulu Miss Universe Hrvatske 2015.

Svaka će djevojka kroz aplikaciju biti povezana sa svojim fanovima putem svojeg Facebook i Instagram profila. U slučaju bilo kakve greške u povezivanju, napominjemo da nije bila namjerna te molimo da nam odmah javite kako bi je ispravili.

Prvi casting bio je u Radisson Blu hotelu u Splitu na kojem se pojavio veliki broj djevojaka iz svih dijelova Dalmacije.

Nagrada studij vrijedan 20.000 eura

Nakon Dalmacije, uskoro slijedi veliki casting u Zagrebu koji će biti 18. 12. 2014. u hotelu Esplanade Zagreb u 11 sati.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku, i jedan od najstarijih izbora ljepote na svijetu s tradicijom dugom 63 godine.

I iduće godine glavna nagrada pobjednici je studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu, vrijedan 20.000 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl
Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'
RAZGOVOR S PJEVAČICOM

Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'

Veloluška pjevačica nedavno je izbacila singl 'Prva ljubav, prva bol', a za 24sata pričala je o nastanku pjesme, odnosu s Huljićima i zašto 'krije' momka od očiju javnosti