Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Ivana Najev: Odbila sam Bollywood zbog male kćeri

IVANA SVE OSVAJA INDIJSKIM PLESOM: Mlada mama kaže da se osjeća kao najsretnija žena na svijetu zato jer slijedi snove i radi ono što voli

PrivatniAlbum
Foto: PrivatniAlbum

Osjećam se kao najsretnija žena na svijetu jer radim to što volim. Nikad se neću odreći snova, kaže Ivana Najev (22), koja je oduševila žiri “Supertalenta”. Umjetničkog imena Devi Rani (boginja plesa) izvela je dramski ples koji je naučila na Akademiji klasičnih plesova u Indiji. Tamo je položila dvije od sedam godina, a vratila se u Split jer je rodila kćer Devi Ramani (2). Nju ima s bivšim suprugom Indijcem, no o privatnosti ne želi pričati.
- Iz Indije sam donijela znanje i životnu ljubav, kćer. Prije nje obožavala sam fotografiju - kaže Splićanka, koja je sa 17 godina bila na seminaru indijskog duhovnog učitelja. Rekao joj je da je njezina dužnost ples. Godinu poslije otišla je u Indiju. Dobila je i poziv u Bollywood.
- Odbila sam ih jer imam dijete. Nadam se da će opet zvati - kaže.

KOBRE, ZMAJEVI I STIHOVI KRASE IVANINO TIJELO
Ja sam miris zemlje i toplina vatre, ja sam život svega živoga i pokora svih pustinjaka..., prevela nam je Ivana dio stihova indijske svete knjige s desne podlaktice. Na lijevoj ruci ima zmaja, a na trbuhu kobre. U tetovaže se zaljubila i prije nego što je otišla u Indiju. Kaže da svaka nešto simbolizira.

Naši partneri pišu
Message