Show

Komentari 5

Ivana Paradžiković: 'Nikad ne zaboravi da minuta tvog života nekome može spasiti život...'

Ivana Paradžiković: 'Nikad ne zaboravi da minuta tvog života nekome može spasiti život...'

Ivana je na Instagramu fotografiju s obožavateljicom koja nosi majice s njezinim likom objavila prije samo sat vremena, a objava je već skupila gotovo tisuću lajkova

Ivana Paradžiković (40) na Instagramu je objavila fotografiju s obožavateljicom otkrivši kako su se upoznale i što ih je u Zagrebu spojilo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Nikad ne zaboravi da minuta tvog života, jedna rečenica, osmijeh, gesta... Nekome može spasiti život. Mihaelu nisam poznavala do danas. Strastvena obožavateljica. Do te mjere da je na put na koji ide, ponijela pun kufer majica s mojim slikama. Pomalo bizarno, misliš? Zato što ne znaš - napisala je bivša urednica i voditeljica emisije Provjereno. 

Objasnila je da si je Mihaelin najbolji prijatelj prije nekoliko godina oduzeo život i da je i ona pomišljala na najgore.

- Ali tada sam ja na televiziji rekla nešto za što se ona uhvatila... Jednu rečenicu, ponudila sam joj jednu slamku spasa zbog koje je povjerovala da život vrijedi. Neki dan, nakon objave da sam magistrirala, poslala mi je poruku da će i ona nastaviti sa školovanjem, a danas je prolazila kroz Zagreb na putu prema Visu gdje ide odraditi sezonu. Sjela sam na bicikl, odvezla se do autobusnog, samo da je zagrlim, da joj kažem da ona vrijedi, da ustraje u svom školovanju, da bude vrijedan radnik sada tamo gdje putuje... I da ja nisam nikakvo izvanzemaljsko, nadnaravno biće vrijedno obožavanja. Obična sam, ništa drugačija od nje same, čovjek od krvi i mesa. Nikad ne zaboravi da minuta tvog života, jedna rečenica, osmijeh, gesta... Nekome može spasiti život - zaključila je Ivana.