Show

Komentari 280

Ivana Paradžiković već tri tjedna ne vodi 'Provjereno': Maknuli su je iz tima?

Ivana Paradžiković već tri tjedna ne vodi 'Provjereno': Maknuli su je iz tima?

Paradžiković je na Novu TV došla 2003. godine kada je radila kao novinarka u informativnom programu. Voditeljica 'Provjerenog' postala je 2009., a godinu dana kasnije i urednica

Urednicu i voditeljicu emisije 'Provjereno' Ivanu Paradžiković (40) već neko vrijeme nismo vidjeli četvrtkom ispred malih ekrana, kada se inače emitira popularna emisija. Magazin već tri tjedna vodi reporterka Ema Branica, a urednik je postao Mato Barišić.

Kada se prije tri tjedna nije pojavila na malim ekranima, Slobodna Dalmacija je upitala PR službu Nove TV koji je razlog njezina izbivanja iz emisije. Oni su tada rekli kako 'možemo komunicirati da 'Provjereno' do daljnjeg vodi Ema Branica, a uređuje Mato Barišić'.

Slobodna Dalmacija saznaje iz pouzdanih izvora da Ivana više nije dio 'Provjerenog'. Njihovi im izvori kažu kako je ovog tjedna direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum sazvala cijelu ekipu emisije 'Provjereno' i rekla im za navedene promjene. 

Paradžiković navode nije htjela komentirati.

Na Novu TV došla je 2003. godine kada je radila kao novinarka u informativnom programu. Voditeljica 'Provjerenog' postala je 2009., a godinu dana kasnije i urednica. Za svoj rad dobila je mnoga priznanja i nagrade.

Tako je 2014. godine dobila ‘Večernjakovu ružu’ u kategoriji ‘TV lice godine’, nagradu ‘Krunoslav Sukić’ za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava dobila je 2016. godine, a nagradu ‘Joško Kulušić’ za doprinos u zaštiti i promicanju ljudskih prava na području medijskog djelovanja 2012. godine.

Zajedno s timom emisije ‘Provjereno’ 2018. godine od pravobraniteljice za osobe s invaliditetom dobila je i priznanje za promicanje pozitivne percepcije osoba s invaliditetom.

Najčitaniji članci