Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Ivana prije plesala oko šipke, a sad traži dečka u 'Ženim sina'

U 'Ljubav je na selu' natjecala se prije pet godina, a tad su joj brojni dečki slali poruke putem društvenih mreža i javljali joj se na ulici. Ipak, prije nekoliko godina nije bila spremna za ljubav te se posvetila poslu...

Foto: Nova TV/Facebook
13 komentara

Ivana Isabella Grdić (24) bivša je sudionica showa 'Ljubav je na selu', a budući da tamo nije pronašla ljubav, sad se natječe u 'Ženim sina?'. Došla se boriti za Josipa Kotlara, studenta Kineziološkog fakulteta koji se u slobodno vrijeme bavi modelingom. Njegovu majku Suzanu zadivila je jer joj je rekla da će ju naučiti trbušni ples. 

POGLEDAJTE VIDEO O SHOWU 'LJUBAV JE NA SELU':

U 'Ljubav je na selu' bila je 2014. godine, a od tada joj se dečki javljaju na ulici i šalju joj poruke na društvenim mrežama. Ipak, prije nekoliko godina nije bila spremna za ljubav te se posvetila poslu. 

Foto: Nova TV

Prije tri godine prišao joj je stranac u klubu koji nije imao pojma da se natjecala u 'Ljubav je na selu', što ju je oduševilo i bila je s njim u vezi, ali, čini se, ni to nije uspjelo budući da ponovno traži ljubav putem showa. 

- Izgustirala sam šipku i odlučila se za nešto novo. Plešem latino, argentinski tango, a plešem i s vatrom - rekla je Vukovarka prije tri godine, a šipku za pole dance ugradila si je kod kuće. 

Foto: Facebook

Osim plesa, pjevanje joj nije strano. Snimila je nekoliko pjesama poput 'Lutke' i 'Cure od skandala'. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message