Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
342 komentara

Ivanišević je s bivšom tri dana šopingirao u Milanu i Genovi

Tatjana je rodila prije 20 dana. S Goranom je otišla u Italiju, a otac njezina djeteta, maneken Vlaho Arbulić, čuvao je malu Luce. Izlet je Tanji Dragović dobro došao

Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
342 komentara

Goran Ivanišević (43) i Tatjana Dragović (36) vikend su proveli u Milanu i Genovi gdje je on igrao na ATP Champions Touru. Dok je Goran igrao, Tatjana je šopingirala. Bivša manekenka je prije dvadesetak dana rodila kćer Luce. Izlet u Italiju odlično joj je došao jer se željela malo opustiti i obnoviti garderobu.

Djecu, Amber Mariju (11) i Emanulea (7) koje ima s Goranom i malu Lucu koju je dobila sa studentom i manekenom Vlahom Arbulićem (24) čuvao je on. Gorana i Tanju u Milano je vozio odvjetnik Pero Lozica. Krenuli su automobilom iz Zagreba u četvrtak, a vratili se u nedjelju poslijepodne. Lozica je bivše supružnike iskrcao ispred stana u Dalmatinskoj u centru Zagreba koji je Goran prepisao na Tatjanu. U njemu prespava i tenisač, a ondje živi i Vlaho.

Goran je Tanji pomogao nositi vrećice iz šopinga, među kojima je bila dječja odjeća, kao i tegla namaza od lješnjaka, a potom se odvezao s Lozicom.

Kako kažu upućeni, iako je nedavno dobila dijete s drugim, Goran i Tatjana ostali su nerazdvojni. Goran je među prvima primio u ruke malenu Luce koju je Tatjana rodila carskim rezom. Ivaniševića i Tatjanu stalno se može vidjeti zajedno na kavi u mondenim kafićima u centru Zagreba.

Naši partneri pišu
Message