Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivanišević s bivšom i njezinim dečkom vježba u istoj teretani

I DALJE JE OBOŽAVA Goran i Tanja, unatoč rastavi i što ona ima dijete s drugim, neprestano su zajedno. Tenisač ponekad i prespava u stanu sa sretnim parom

Grgo Jelavić/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Goran Ivanišević (43), kako doznajemo, s bivšom ženom opet je blizak. Nakon što je shvatio da ju je definitivno izgubio, sve češće se druže i putuju. Dragović se lani u teretani na zagrebačkom Kaptolu zaljubila u 12 godina mlađeg manekena Vlahu Arbulića. 
Iako su se rastali prošle godine na proljeće, a ona je prije dvadesetak dana dobila dijete s manekenom i studentom FER-a, Goran i Tatjana su nerazdvojni. Osim što se viđaju zbog djece, kćeri Amber Marije (11) i sina Emanuela (7), Goran koristi svaku priliku kako bi bio s bivšom suprugom. Često ih se može vidjeti na zajedničkim kavama u blizini stana u centru Zagreba koji je Goran prepisao na Tanju. Bivši supružnici u posljednje vrijeme zajedno i putuju. Ivanišević, doznajemo, bivšu manekenku nazove dan prije putovanja i kaže joj da spakira kofere jer sutradan idu na put. Goran odlazi u istu teretanu s Vlahom i Dragović, koja već ide na pilates, iako je nedavno rodila. Od rastave s Tanjom tenisač nije našao drugu. Upućeni tvrdi da bivšoj manekenki odgovara njegova pažnja, kao i da ih ne bi iznenadilo da se na kraju pomire.

- Oni ne znaju drugačije. Zajedno su od njezine 18. godine pa ne čudi njihova povezanost- rekli su nam njihovi prijatelji.

Tanja mu je oprostila aferu s voditeljicom Vanjom Halilović (31) koju je imao prije šest godina.

Prije dvije godine Dragović su snimili kako nogometašu Marku Šimiću (26) u autu nježno briše usne od kečapa. Goran je tada bio uz nju, a nakon objave tih fotografija pojavio se na kavi s njom i Šimićem. Brak između sportaša i manekenke puknuo je jer su, kako su tada tvrdili, postali samo prijatelji.

Naši partneri pišu
Message