Obavijesti

Show

Komentari 13

Ivanišević uživa sa suprugom u blagdanima: Opustili se uz piće

Ivanišević uživa sa suprugom u blagdanima: Opustili se uz piće
5

Supružnici uživaju u blagdanima te su se opustili uz bocu pića. 'Okinuli' su i fotografiju za Instagram. U komentarima su im se mnogi požalili kako ne mogu biti s obitelji za blagdane zbog mjera Stožera

Umirovljeni tenisač Goran Ivanišević (48) uživa u blagdanskom raspoloženju sa suprugom Nives (38). 'Okinuli' su i jednu fotografiju za Instagram za koju su pozirali u ležernom izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- A vi, kako ste? - pitala je Nives pratitelje u opisu fotografije. Ispred njih stoji boca pića, kojim se Nives ranije pohvalila na Instagram 'storyju'. 

- Velika neka boca - komentirala je fotografiju jedna od pratiteljica, kojoj je za oko prvo 'zapelo' piće.

Osim toga, neki su se u komentarima fotografije požalili kako ne mogu vidjeti svoju obitelj za blagdane zbog pandemije korona virusa.

Nives objavila fotku sa sinom Oliverom, javio se i Ivanišević
Nives objavila fotku sa sinom Oliverom, javio se i Ivanišević

- Mi smo prvu godinu u Njemačkoj. Ne možemo svojima i baš sam tužna - jedan je od komentara. Mnogi su pohvalili i par Ivanišević na račun izgleda i pisali im kako su jako zgodni. 

Par je u braku od 2017. godine, a Nives ne krije koliko je sretna s Goranom.

- Želim da znaš da osjećam pravu radost u svom srcu kad sam u tvojoj blizini. Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno. Kao da si štit nada mnom kad si u blizini. S tobom sam potpuno svoja (što je vjerojatno razlog zbog čega sam dosadna) jer više ne nosim 'cool' masku. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom - napisala je Nives jednom prilikom na društvenim mrežama uz fotografiju sa suprugom. 

POGLEDAJTE VIDEO - BOŽIĆNI KONCERT ZAGREBAČKIH SOLISTA: