Obavijesti

Show

Komentari 40

Ivanka Trump sigurno ne želi da vidite ove fotke - srami ih se...

Ivanka Trump sigurno ne želi da vidite ove fotke - srami ih se...
6

Čini se kako su obiteljski albumi Trumpovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimjerenima za oca i kćer. Gotovo romantične i ljubavničke poze, uhvaćen trenutak sugestivnog plesa u minici u očevom krilu...

VIDEO

Ivanka Trump (38) djeluje kao oličenje snova svakog oca - prekrasna, uspješna i pametna mlada žena kao dokaz dobrog odgoja i genetike. Ipak, unatoč velikom trudu ostavljanja najboljeg dojma u javnosti, postoje neke stvari iz prošlosti koji mogu poremetiti sliku 'zlatne djevojke', ili barem tako misli Ivanka koja se trudi ove fotografije sakriti od javnosti.

Čini se kako su obiteljski albumi Trumpovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimjerenima za oca i kćer. Gotovo romantične i ljubavničke poze, uhvaćen trenutak sugestivnog plesa u minici u očevom krilu, kao i brojne izjave u kojima je sam Donald (73) govorio kako bi, da mu nije kćer, sam oženio Ivanku, izazvale su brojna negodovanja u javnosti.

Prijatelji obitelji svjedoče kako su njih dvoje oduvijek imali iznimno blizak odnos, razgovaraju svakodnevno po nekoliko puta, a Ivanka navodno niti jednu profesionalnu niti privatnu odluku od značaja ne donosi bez konzultacije s ocem.

Fotografija s njihove privatne zabave u domu dok je Ivanka imala 18 godina te pleše u očevom krilu od mnogih je ocijenjena kao 'incestuozna'.

Iako Ivanka voli u javnosti ostavljati dojam čedne, elegantne i skromne žene, golišave fotografije iz njene karijere modela ne idu joj u prilog.

Ujedinjenim narodima Ivanka Trump 'servirala' je bradavice
Ujedinjenim narodima Ivanka Trump 'servirala' je bradavice

Osim toga, tatina mezimica je navodno alergična na spominjanje plastičnih operacija koje je obavljala, a koje nikad nije priznala.

Unatoč tome, kirurzi tvrde kako je očigledno puno toga mijenjala na licu te se teško može smatrati 'prirodnom ljepoticom'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu