Obavijesti

Show

Komentari 69

Ujedinjenim narodima Ivanka Trump 'servirala' je bradavice

Ujedinjenim narodima Ivanka Trump 'servirala' je bradavice
10

Predsjednikova savjetnica neprimjerenom odjevnom kombinacijom 'ukrala' je poglede. Za UN-ov summit je odjenula Pradinu suknju koja stoji 14 tisuća kuna i svilenu plavu košulju kroz koju su joj se vidjele bradavice

Kći američkog predsjednika Donalda Trumpa (73) i njegova savjetnica Ivanka (37), ovih dana ima vrlo gust raspored.

Trump Remarks at the Interagency Task Force to Monitor and Combat Trafficking in Persons

Tako je vikend provela u Italiji gdje je sa suprugom Jaredom Kushnerom (38) bila gošća na vjenčanju poznate dizajnerice Mishe Nonoo i njezinog odabranika, bogataša Mikeyja Hessa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Par je u već u nedjelju letio natrag za New York gdje se ovaj tjedan održava Opća skupština Ujedinjenih naroda i gdje će sva svjetla reflektora biti uperena u Ivankina oca.

Predsjednikova savjetnica uspjela je pažnju privući na sebe. Naime,  neprimjerenom odjevnom kombinacijom 'ukrala' je poglede. Za UN-ov summit je odjenula Pradinu suknju sa cvjetnim 3-D ukrasima koja stoji 2130 dolara (oko 14.300 kuna) i svilenu plavu košulju.

Trumpova kći izgledom šokirala Crnogorce: Što joj se dogodilo?
Trumpova kći izgledom šokirala Crnogorce: Što joj se dogodilo?

Međutim, mnogima nije promaknuo jedan detalj, a radi se o bradavicama koje strše na košulji. Američki mediji potaknuli su raspravu je li njezina odjevna kombinacija adekvatna za takvo mjesto.

U.S. President Trump holds campaign rally in Cleveland, Ohio

Da Ivanka izgleda dobro dokazuje i Njemica Sarah Schmidt (34) koja je željela izgledati identično kao ona, a za to je bila spremna poduzeti sve. Išla je na devet estetskih operacija kako bi uspjela u tome. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The sun has set on an incredible weekend. 🧡

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

- Mislim da je lijepa, staložena, klasična. Način na koji se kreće. Što tu ima da vam se ne sviđa - objasnila je Njemica zbog čega se odlučila na ovaj pothvat. 

Na operacije je potrošila 195.000 kuna, a najviše su je brinuli brada i struk jer se, kako kaže Sarah, nikako ne poklapaju. U devet operacija Sarah je korigirala nos i usne, podigla jagodice i stražnjicu te bila je na liposukciji podbratka, struka i kukova. Također, stavila je umetke i promijenila boju kose. 

Donald Trump htio kćer Ivanku staviti na čelo Svjetske banke
Donald Trump htio kćer Ivanku staviti  na čelo Svjetske banke

Otkako je Donald postao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, mnoge žene troše novac kako bi izgledale kao njegova kći. Liječnik Franklin Rose misli da je razlog, osim ljepote, Ivankina staloženost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?