Obavijesti

Show

Komentari 112

Ivica Biljan je Vlatku Pokos ostavio zbog kanadske misice

Ivica Biljan je Vlatku Pokos ostavio zbog kanadske misice
7

Pokos je i lani bila u ljubavnom trokutu, kad je njezin Ličanin nakratko bio u braku s agenticom za nekretnine Janine. Vlatka se s tim nije mirila pa mu je gotovo svakoga dana slala poruke

VIDEO

Vlatka i ja nismo nikad zapravo prekinuli. Teško je pustiti taj odnos i zauvijek reći zbogom, povjerio se Ivica Biljan (49) prijateljima.

Kanadski Ličanin, inženjer rudarstva, i Pokos (47), kako tvrde njegovi bliski prijatelji, stalno prekidaju i mire se.

Sad se pak u njihov odnos uplela i, kako se Biljan povjerio prijateljima, Samantha Tajik (34), kanadska Miss Universe iranskog podrijetla, s kojom se Ivica povremeno viđa. Vlatki nije bilo svejedno, kažu poduzetnikovi prijatelji, kad je čula za tu vezu.

- Ona je po prirodi ljubomorna žena. Ali ja sam poput divljeg konja. Moram biti slobodan. Posebice nakon što sam zamalo umro prije osam godina – rekao je Biljan prijateljima. Tad je imao zdravstvenih tegoba o kojima ne voli pričati, nakon čega želi živjeti punim plućima.

- Uvijek ćemo biti povezani nekom posebnom vezom. Ali Vlatka i ja ne možemo biti u stabilnoj vezi. No nije u njoj problem. Ona je predivna žena puna ljubavi, pažnje i topline. Problem je u meni – rekao je kanadski Ličanin prijateljima.

Dodao je kako se ne uspijeva dulje vezati za jednu ženu i mjesto. Unatoč ljubavnim peripetijama u njihovu inače turbulentnom odnosu, Vlatka namjerava posjetiti Biljana u Dubaiju. Ondje Ivica sljedećeg mjeseca ima zakazane poslovne sastanke.

Pokos je i lani bila u ljubavnom trokutu, kad je njezin Ličanin nakratko bio u braku s agenticom za nekretnine Janine. Vlatka se s tim nije mirila pa mu je gotovo svakoga dana slala poruke da je ona jedina žena za njega. Voditeljica i pjevačica preselila se prije više od godinu dana u Toronto, u kojemu živi u Biljanovu kvartu.

Šuška se kako voditeljica i pjevačica Pokos u Kanadi radi u butiku kao na početku svoje karijere 90-ih.

Sad je glumica

Samanthina obitelj u Kanadu je stigla iz Irana, a nakon što se 2008. okitila titulom Miss Universe Kanade postala je glumica.

Pod velom tajnosti

Pokos je lani otputovala u Kanadu gdje je radila u butiku kao nekoć. Stan od 54 m2 u Zagrebu je navodno prodala.

Uživanje na otoku sreće

Vlatka je ovo ljeto posjetila blisku Ivičinu obitelj na otoku Rabu. S njegovom se tetom fotografirala za uspomenu.

Pokos se ne planira vratiti u Hrvatsku, uživa u Kanadi

Tad je prodavala traperice u kultnom dućanu u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici.

Vlatka je početkom srpnja posjetila Biljanovu tetku na otoku Rabu, s kojom se i fotografirala za uspomenu. Biljan se pak prije nekoliko dana vratio s Raba u Kanadu. Nije otkrio prijateljima je li s njim ondje bila i Vlatka, koja se u Hrvatskoj zadržala nakon što je vodila izbor ljepote u lipnju u Istri. Pokos tvrdi da se zasad ne planira vratiti u Hrvatsku. Sretna je životom u Kanadi, daleko od očiju javnosti.

alpeadria

- Volim sve dobre ljude na ovom svijetu te živim u predivnoj zemlji koja svakoga prima s ljubavlju i poštuje različitosti - oduševljeno je komentirala Pokos svoj novi dom. Stan u zagrebačkom centru, kako pričaju njezini susjedi, navodno je prodala. Stan od 54 kvadrata sa svojim golišavim posterom iz reklame za šoping centar, koji je bio na zidu hodnika, prodavala je za 120.000 eura. Tim je potezom rastužila svoje najvjernije obožavatelje koji su joj slali poruke podrške.

- Vlatka, ti si bez obzira na godine i dalje pravi komad pred kojim se mlade cure mogu sakriti. Najljepša si voditeljica ikad, a uz to si i elokventna i pametna - pisali su joj fanovi. Mnogi od njih smatraju kako je Pokos neshvaćena i neprihvaćena u domaćoj okolini. Ipak, voditeljica je često govorila kako joj je najviše žao što nije zasnovala obitelj i imala djecu.

- Svatko ima svoj križ. Život nam ne ispunjava mnoge želje. Nažalost, nemam djecu i obitelj iako bih htjela. Nastojim se pomiriti s tim na pozitivan način da mi to možda nije suđeno - rekla je Pokos. Dodala je kako u sebi još nosi dovoljno ljubavi za sve.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama