Obavijesti

Show

Komentari 55

Ivica ne želi povratak bivših farmera: Samo ću im reći mrš!

Ivica ne želi povratak bivših farmera: Samo ću im reći mrš!
9

Annu je zanimalo što Ivica smatra pravdom, a on joj je objasnio kako su bivši farmeri vidjeli na ekranu tko je koga ogovarao i kako će poželjeti razgovarati o tome

VIDEO

Još samo par dana farmere dijeli do posljednjeg duela, nakon kojega će biti jasno kojih četvero farmera postaju finalisti 'Farme'. No u posljednjem tjednu na farmi neće biti samo tih četvero finalista, već će im se pridružiti i bivši farmeri.

- Baš me zanima kako će to sve biti kad oni dođu, što će raditi i to sve. Što misliš hoće li biti svađa - priupitala je Anna Ivicu. 

Nova TV

- Samo ću im reći mrš, što je rekla Blaženka. Bit će prepirki, što od zavidnih, što od ljubomornih, a što od onih koji žele pravdu - odgovorio joj je.

Annu je zanimalo što Ivica smatra pravdom, a on joj je objasnio kako su bivši farmeri vidjeli na ekranu tko je koga ogovarao i kako će poželjeti razgovarati o tome, pa samim time, pretpostavlja, doći će i do svađa. 

- Tu da mi neki idioti kvare zadnja tri dana, ma marš - kazao je Ivica i dodao kako će na to samo okrenuti glavu.

Nikad veseliji odabir slugu

Odabir slugu nikad do sad nije prošao u veselijem ozračju. Kod odabira sluškinje, Anna nije imala izbora budući da su ona i Blaženka jedine preostale farmerice, dok je kod odabira sluge mogla birati između Ivice, Ivana i Alda, a izabrala je Ivana iz razloga što je on najmanje puta, odnosno samo jednom, bio sluga. 

Nova TV

- Više se ni ne sjećam kad sam zadnji put bio sluga - komentirao je Ivan kojemu ni prvi put nije teško pala uloga sluge. 

Blaženka je kasnije kazala kako joj neće biti teško izabrati svog suparnika u dvoboju, ukoliko ona bude izabrana za prvu duelisticu. 

Nova TV

- Koji prije od njih digne ruku, taj će ići sa mnom u dvoboj. Hvala Bogu ostali su farmeri s kojima sam u jako dobrim odnosima i koji će potrajati nakon farme. Ovim ljudima koji su ovdje vjerujem u potpunosti, samo ne vjerujem Anni. Jučer sam Anni rekla: ako se misliš postaviti kao Miriam i pljuvati po meni, reci mi to odmah - rekla je Blaženka.

- Anna nije htjela doći u našu firmu zato što je od prvih dana bila po strani. Osim što sam bio uvijek vuk samotnjak i stalno imao neki svoj đir, najviše sam se družio s Aldom i Blaženkom i s vremenom mi je tu postao jedan jako dobar prijatelj i Ivica. Anna je uvijek imala neku ekipu, ali je sva ta ekipa nestala. Htjeli smo je uvući u firmu, ne bi li bila pod našim utjecajem, ali ne ide. Čak i kada bi bila primljena u firmu, ne bi se ona osjećala dobro - rekao je Ivan.

Nova TV

Ostatak dana farmeri su proveli u druženju, brizi o životinjama, a posebno ih je iznenadio zanatlija koji im je došao pokazati kako su se nekada radili bomboni i lizalice. 

- Ideja da svakog puta imamo nekog zanatliju je dobra jer ne samo što naučimo nešto o starinama, već i zbog toga što to možemo praviti i sami doma - kazala je Blaženka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...