Obavijesti

Show

Komentari 36

Ivo Amulić (58): 'Curica stiže u srpnju, neću joj baš popuštati'

Ivo Amulić (58): 'Curica stiže u srpnju, neću joj baš popuštati'
11

Sandra me naučila slušati house, pošto je malo mlađa od mene. Nismo bili na Ultri, ali smo jedne godine bili na Zrću, veselo je ispričao pjevač za RTL Exkluziv

VIDEO

Nekadašnja rock zvijezda, a danas glavni vokal klape Rišpet, Ivo Amulić (58) u srpnju će dobiti treće dijete. Supruzi Sandri Kekez pomaže u pripremi oko dolaska prinove u obitelj.

- Kad sam bio mlađi onda sam gledao kako kupiti nove krpice za djecu, a sad gledamo nabaviti od prijatelja kojima više ne treba. Jednostavno nastojimo biti malo štedljivi - iskreno je rekao Amulić za RTL Exkluziv.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Hrvatski glazbenici dobivali djecu nakon pedesete'

Pokretanje videa...

01:29

Prije dvije godine postao je djed malene Ene, koja sve u kući mota oko malog prsta, ali svojoj kćeri, koja uskoro stiže, ne planira biti popustljiv.

- Uvijek sam im svojim primjerom pokazivao, tako ću i sada - govori. Iako mu se i danas znaju javljati obožavateljice i pišu romantične stihove, baš kao što su to radile i prije nekoliko desetljeća, Ivo je sedam godina u braku sa Sandrom i u tome uživaju.

- Mi smo prvo bili prijatelji, zajedno smo radili i pjevali, tako da se iz nekog prijateljstva javila neka potreba za biti malo bliskiji... i onda smo odlučili biti skupa, i jednog dana nakon što smo se našli ja sam rekao: ‘Pa je l’ moraš ići kući?’... I tako je to bilo - priča. 

Posljednjih deset godina uživa u dalmatinskim pjesmama, a sve zbog poticaja prijatelja Pere Kozomare. Ne skriva da se i sada kod njega u kući može čuti rock 'n' roll.

 - Kod mene doma, kad ja hoću slušati stari rock, onaj iz 70-ih, onda ga slušam, to mi je najdraži period u glazbi. Sve što je valjalo je isplivalo tada. A Sandra me naučila slušati house, pošto je malo mlađa od mene. Nismo bili na Ultri, ali smo jedne godine bili na Zrću - veselo će Ivo. Treći album klape Rišpet izaći će, priča Ivo, vjerojatno u listopadu, a da je vrijeme za smiriti se, brzo je shvatio. 

- Više nisam baš za skakanje po bini u kožnim hlačama, tako da mi je ovo (op.a. klapa) fenomenalno sjelo - govori.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

Pokretanje videa...

Deserti od oka, epizoda 2 07:27
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...