Obavijesti

Show

Komentari 13

Ivo Amulić susjedi je pred vratima ostavljao izmet

Ivo Amulić susjedi je pred vratima ostavljao izmet
7

Susjedi, koja je njega i majku filomenu navodno godinama financijski pomagala, optužio da ga je napala nožem, a nakon toga ostavio mačji izmet

VIDEO

Mještani kažu da je Amulić prvu susjedu Zlatu Renić (75), koja boluje od dijabetesa, u ljeto 2008. optužio da mu je prijetila nožem kojim je čistila blitvu. Zlata se vraćala od susjede s blitvom i nožem u ruci. Prošla je kraj Amulića, koji je pljunuo za njom, a ona je preplašena pobjegla i rekla mu da tako pljuje za majkom.
Susjedi tvrde da je Amulić Zlati na kućni prag bacio mačje fekalije. Zlata je, kažu susjede, godinama financijski pomagala Amuliću i njegovoj majci Filomeni. Žene su se posvađale zbog inkasatora struje. Filomena je Zlatu optužila da je drugoj susjedi pozvala inkasatora da provjeri plaća li struju. Bijesni Amulić Zlati je dao kuvertu s mačjim fekalijama umjesto novca.

SANDRA JE RODITELJIMA DOK JE IVO NA 'FARMI'
Amulićeva nova djevojka Sandra radi u stakleniku vrtnog centra u Kaštel Štafiliću, a susjedi u Dućama kažu da povremeno zarađuje i pjevanjem na vjenčanjima. Amulić i Sandra žive u prizemlju kuće, a njegova majka Filomena živi na katu. Otkako je Amulić otišao na “Farmu”, Sandra živi kod roditelja u Splitu. Nije htjela dati izjavu

JULIJANA BEŠKER: IVO, ZBOG ISTINE IDI NA DNK ANALIZU
Splićanka Julijana Bešker (40) već 23 godine tvrdi da je Ivo Amulić otac njezine kćeri Ornele (22). Julijana kaže da je s njim ostala trudna u 17. godini. Amulić je tada imao 25. Susjedi u Dućama ogorčeni su što Amulić nikad nije priznao Ornelu. Zbog toga ga zovu “teta, jer nije muško“. Kažu da je Ornela isti Amulić, njegova majka Filomena i tetka.
Amulić i Julijana su krajem ‘80-ih išli u Sarajevo na test za utvrđivanje očinstva. Test je pokazao da on nije Ornelin otac.
- U Sarajevu su nas pregledavali kao štakore. Uspoređivali su nam oči, uši, nos, ne sjećam se više. Neka danas ode na DNK analizu da se pravda konačno zadovolji. To je sve što želim - rekla je ogorčena Julijana.
Julijana nije htjela komentirati tužbu koju Amulić ima za neplaćanje alimentacije bivšoj supruzi Editi. Ornela je ove godine trebala sudjelovati u showu “Farma”. Čim je čula da bi tamo morala živjeti s ocem koji je ne priznaje, odustala je.
- To bi bilo pravo životinjsko carstvo. Smiješno mi je što izjavljuje da želim biti kći ‘popularnog’ pjevača. Kao što misli da je popularan, tako vjerojatno misli i da je Tito još predsjednik - rekla je Ornela.

FILOMENA: AKO SUD KAŽE DA ORNELA NIJE IVINA, NIJE MI UNUKA
Amulićeva majka Filomena tvrdi da je pjevač divan otac svojoj djeci. O njihovoj majci Editi nije htjela razgovarati. Amulićevi susjedi u Dućama kažu da djecu jako rijetko viđaju kod njega. Baka Filomena ne želi ni čuti za Ornelu jer je nikad nije priznala kao unuku.
- Ako je sud rekao da s tom djevojkom nismo u krvnom srodstvu i ne može je priznati kao zakonitu kćer, kako ću ja to onda učiniti - odbrusila je Filomena, koja se poziva na test za utvrđivanje očinstva koji su napravili krajem ‘80-ih u Sarajevu. Julijana je u mladosti bila u kratkoj vezi s Ivom. Ostala je trudna sa 17 godina. Sama odgaja kćer Ornelu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri